Australsko regulatorno tijelo za lijekove zataškavalo je smrt djece od cjepiva kako bi ‘održalo povjerenje javnosti’

Australsko regulatorno tijelo za lijekove zataškavalo je smrt djece od cjepiva kako bi ‘održalo povjerenje javnosti’

Prema izvješćima, australsko regulatorno tijelo za lijekove uhvaćeno je u prikrivanju broja djece koja su umrla nakon što su primila cjepiva protiv Covida.

Otkriveno je da je Uprava za ljekovita sredstva (TGA), australski ekvivalent američkoj Upravi za hranu i lijekove (FDA), skrivala smrtne slučajeve kako bi “održala povjerenje javnosti” u cjepiva.

Skrivene smrti uključuju dvoje djece, sedam i devet godina, koji su oboje pretrpjeli smrtonosni srčani zastoj.

TGA je procijenila da su te smrti djece bile uzročno povezane s cijepljenjem protiv Covida.

Otkrića dolaze u dokumentima koje je dr. Melissa McCann dobila pod zahtjevom za slobodu informacija (FOI).

Dr. McCann podijelila je šokantno otkriće u svom obraćanju na Covid Vaccine Conference, prema istraživačkoj novinarki Rebekah Barnett.

Domaćin događaja bila je Stranka ujedinjene Australije Clivea Palmera tijekom vikenda u Brisbaneu, Melbourneu i Sydneyu.

Na događaju su sudjelovali vodeći liječnik na intenzivnoj njezi dr. Pierre Kory, kardiolog i epidemiolog  dr. Peter McCullough i McCulloughov suradnik, autor John Leake.

Obraćajući se rasprodanim okupljenima, dr. McCann je ispričala o nevjerojatnim naporima koje je morala uložiti kako bi izvukla dokumente o procjeni uzročnosti koji se odnose na istragu TGA-a o prijavljenim smrtnim slučajevima nakon cijepljenja protiv Covida.

Dokumenti su dobiveni na zahtjev FOI-ja u procesu koji je trajao šest mjeseci.

Dr. McCann podnijela je zahtjev nakon što je vidjela neočekivano velik broj pacijenata koji su prolazili kroz njezinu kliniku i imali nuspojave nakon imunizacije (AEFI).

Također je primijetila velik broj ozbiljnih izvješća o AEFI u bazi podataka DAEN , uključujući prijavu smrti 14-godišnjaka u listopadu 2021.

U svom izvornom zahtjevu za pristup informacijama, dr. McCann je zatražila procjenu uzročnosti za sve prijavljene smrti u bazi podataka DAEN.

Ovaj zahtjev je odbijen zbog velikog opsega, au pregovorima s TGA, dr. McCann je pristao revidirati zahtjev sve do 11 dokumenata koji su na kraju predani.

Od kojih se deset odnosi na izvješća o smrti DAEN-a.

Kad su dokumenti konačno dostavljeni dr. McCann u srpnju 2022., bila je užasnuta kada je otkrila da postoji više izvještaja koje je TGA procijenila kao uzročno povezane s cijepljenjem protiv Covida, ali, s izuzetkom jednog smrtnog slučaja, nisu prijavljeni u redovita izvješća o sigurnosti TGA-a  .

Slijedi popis smrtnih slučajeva koje je vlastito izvješće TGA ocijenilo kao uzročno povezane s cijepljenjem protiv Covida:

  • 21-godišnja ženaSlučaj 729139, Dokument 1 Moderna booster. Fatalni AEFI, uključujući miokarditis, srčani zastoj, oštećenje bubrega, emboliju femoralne arterije, infarkt leđne moždine. Ishod procjene: “Uzročno” * Prvobitno utvrđeno kao “ne može se klasificirati”. VSIG (FOI 4049 Doc 5) je ažurirao ishod procjene na “uzročno”.
  • 9-godišnjislučaj 724023, dokument 2 Pfizer cijepljenje. Fatalni AEFI, srčani zastoj. Ishod procjene: “Ishod procjene uzročnosti”
  • 24-godišnja ženaSlučaj 718277, Dokument 3 Pfizer cijepljenje. Fatalni AEFI, srčani zastoj. Ishod procjene: “Uzročnost”
  • 7-godišnji dječakSlučaj 719838, Dokument 5 Pfizer cijepljenje. Fatalni AEFI, srčani zastoj. Ishod procjene: “Uzročnost”
  • 21-godišnji muškaracSlučaj 644148, Dokument 6 Pfizer cijepljenje. Fatalni AEFI. Ishod ocjenjivanja: “? uzročnost”

Od gore navedenih pet smrtnih slučajeva, samo je prvi (21-godišnja žena, slučaj 729139) objavljen u Izvješćima o sigurnosti TGA, koji je dodan 13. rujna 2022 .

Prijavljeni smrtni slučajevi navedeni su u DAEN-u, ali procjena uzročnosti nije vidljiva javnosti.

Australce su lažno i pogrešno obavijestili TGA i službeni zdravstveni predstavnici da je od 973 prijavljena smrtna slučaja samo 14 procijenjeno kao uzročno povezano s cjepivima protiv Covida (13 nakon Astra Zenece, jedan nakon Moderne).

Izvješća o procjeni uzročnosti objavljena pod FOI dokazuju da je ova izjava laž.

Izvješće o sigurnosti cjepiva TGA Covid 15. prosinca 2022

Sigurnosno izvješće TGA-a iz studenog 2022. navodi da “nije bilo smrtnih slučajeva kod djece ili adolescenata za koje je utvrđeno da su povezani s cijepljenjem protiv COVID-19.”

Međutim, izvješća o procjeni koja ukazuju na uzročnu ulogu cjepiva Pfizer u slučajevima sedmogodišnje i devetogodišnje djece predana su dr. McCannu u srpnju 2022.

Izvješća o procjeni uzročnosti dokazuju da je i ova izjava laž.

Izvješće o sigurnosti cjepiva TGA Covid 3. studenog 2022

Čitajući procjenu uzročnosti koju je dobila u okviru FOI-ja, dr. McCann se osjećala i šokirano i zbunjeno.

“Zašto ove informacije nisu dostavljene zdravstvenim radnicima i javnosti koji donose odluke o pristanku?” Dr. McCann rekao je za Dystopian Down Under .

“Djeca se nastavljaju cijepiti i to je nešto što roditelji zaslužuju da mogu ocijeniti.”

Postaje gore. Dr. McCann je bila iznenađena kada je otkrila da dokumenti 1-10 od ukupno 11 dokumenata iz FOI-  a nisu bili učitani u  TGA-ov dnevnik javnog objavljivanja , prema redovnom protokolu.

Poslala je e-poruku TGA-u kako bi upitala zašto su dokumenti 1-10 zadržani u dnevniku otkrivanja podataka te joj je u komunikaciji 24. kolovoza 2022. savjetovano:

Donositelj odluke za ovaj zahtjev odlučio je ne objaviti dokumente 1-10 u skladu s člankom 11c(1)(a) Zakona o slobodnom pristupu informacijama jer sadrže osjetljive osobne podatke o preminulim osobama.

Kao što biste shvatili,  konzultacije s obiteljima preminulih nisu se smatrale prikladnim, te, kao takve, konzultacije nisu poduzete s tim obiteljima . Nadalje, donositelj odluke je utvrdio da  bi otkrivanje dokumenata moglo potkopati povjerenje javnosti  i smanjiti spremnost javnosti da prijavi štetne događaje TGA-u. (naglasak dodan)

Čini se da je TGA pretpostavio da obitelji preminulih neće htjeti čuti ništa od njih.

Naprotiv, Deb, majka 21-godišnje Natalie (slučaj 729139), rekla je za Jab Injuries Australia da je izostanak kontakta s TGA bio “sramotan tretman ožalošćene majke koja je mogla značajno doprinijeti njihovim istragama .”

Deb kaže da ju TGA nikada nije kontaktirala i da je samo otkrila ishod procjene uzročnosti smrti njezine kćeri putem TGA-ovog Izvješća o sigurnosti ( 23. rujna 2022. ), kojem je pristupila na internetu.

Što se tiče TGA-ove tvrdnje da bi otkrivanje dokumenata moglo potkopati povjerenje javnosti, moglo bi se vrlo lako tvrditi suprotno.

Uočeni nedostatak transparentnosti potiče nepovjerenje javnosti.

Posljednje što TGA treba je javna sumnja da zakopava smrt od cjepiva.

Potpuna transparentnost jedini je način stvaranja i održavanja povjerenja u javno zdravstvo.

Dr. McCann je izniijela ovaj argument u daljnjoj komunikaciji, ali odluka TGA protiv učitavanja dokumenata 1-10 u dnevniku javne objave bila je konačna.

Tijekom tog vremena, dr. McCann je, u suradnji s drugim zabrinutim liječnicima, opetovano pisala ministrima zdravstva i pomoćnom profesoru Johnu Skerrittu s TGA-a kako bi ih obavijestila o zabrinutostima u vezi sa sigurnošću cjepiva i pozvala na hitnu obustavu uvođenja cjepiva dok se ne završi mogao bi se poduzeti hitan pregled izvješća o štetnim događajima.

Pismo pril. Profesor John Skerritt dr. Melissi McCann, 22. studenog 2021.

Ta su prepiska naizmjenično nailazila na šutnju, zamagljivanje ili opća jamstva da TGA pomno prati sigurnost i da su cjepiva sigurna i učinkovita.

TGA dosljedno izvještava da je samo 14 od 973 prijavljena smrtna slučaja uzročno povezano s cijepljenjem.

No, sadržaj FOI 3727 postavlja pitanja:

  • Kako izjava TGA može biti istinita? TGA-ove vlastite procjene uzročnosti pokazuju da postoje još najmanje četiri smrti koje je TGA uzročno povezala s cijepljenjem (dvoje odraslih, dvoje djece) koji su ostali neobjavljeni u službenom broju od 14.
  • Koliko je od 959 smrtnih slučajeva za koje TGA implicira da nisu uzročno povezani s cijepljenjem uopće istraženo? Je li 900 prijava ‘u tijeku’? Za koliko ih je utvrđeno da ‘nisu uzročno povezani’? Dr. McCann je zatražila od TGA da navede broj izvješća o procjeni uzročnosti koja su dovršena, ali je njezin zahtjev odbijen.

Dr. McCann je zabrinut zbog implikacija na javno zdravlje i sigurnost: „Ako svi rade na temelju toga da su sve ove smrti istražene i da je utvrđeno da nisu uzročno povezane, ne možemo biti sigurni da je to slučaj .”

Za sada, dr. McCann usmjerava svoje napore na  grupnu tužbu protiv cjepiva za Covid , za koju se očekuje da će biti podnesena u roku od mjesec dana.

Class Action je primio više od 350 iskaza interesa, a broj i dalje raste.

“Nadajmo se da će ova skupna tužba dovesti do neke transparentnosti kako bi bilo više jasnoće oko toga kako se štetni događaji pregledavaju i koliko će ih vjerojatno biti povezano s cjepivima,” kaže dr. McCann.

Jučer je federalni zastupnik Russell Broadbent  dodao dodatni pritisak na TGA, referirajući se na FOI 3727 dr. McCanna u parlamentu: “Zašto TGA nije odgovorila liječnicima koji su vam prije šest mjeseci postavili ova pitanja, uključujući skrećući vašu pozornost na te izvještaje o slučajevima ?

“Ova informacija je izuzetno alarmantna i zahtijeva hitan odgovor TGA.”

Sydneyjski odvjetnik Tony Nikolić, iz  AFL Solicitors , zastupao je roditelje djece koji osporavaju nužnost cijepljenja svoje djece protiv Covida.

Nikolić sada vidi slučajeve vezane za ozljede od cjepiva protiv Covida i kod djece.

  1. Nikolić je za Dystopian Down Underrekao :

U okolnostima u kojima su smrt djece i ozbiljne dugotrajne ozljede navedene u bazi podataka TGA DAEN koja se odnosi na nove i nezadovoljavajuće testirane tehnologije cjepiva, ne bi trebalo biti drugog odgovora osim potpune obustave injekcija dok neovisni odvjetnici i medicinski stručnjaci ne provedu temeljitu istragu, koji bi trebao razmotriti sve građanske nepravde, zločine ili druge nepravde povezane s uvođenjem injekcija diljem Australije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp