Jeste li znali da postoji aparat za ekstrakciju sperme?

Jeste li znali da postoji aparat za ekstrakciju sperme?

U Kini je razvijen vrlo poseban aparat – za automatiziranu ekstrakciju sperme za sve muškarce koji žele donirati spermu ili su radi neke pretrage ili analize primorani dati uzorak sperme, a neugodno im je, nisu trenutno inspirarani ili jednostavno ne žele masturbirati rukama. Uz ovaj aparat neće se morati stimulirati rukama. Hands free, rekli bismo. Ovo neodoljivo podsjeća ne jedan stari vic o muškarcu koji više ne želi vlastito spolovilo primiti u ruku. Prijatelj ga ugleda kako urinira kraj puta ne držeći spolovilo u ruci te ga upita: “Što ti je, kako to uriniraš?”, na što mu ovaj odgovori: “Tko me jednom iznevjeri, ja se više s njim ne rukujem.” Tako da je ovo dobra vijest za sve muškarce koji možda nisu u najboljim odnosima sa svojim spolovilom. Šalimo se, naravno. 

Unutrašnjost aparata replika je ženske vagine što se tiče vlažnosti, temperature i svjetla. Korisnik aparata u kojem je masažna cijev može si prilagoditi visinu, brzinu i snagu (intenzitet) stimulacije kako bi to iskustvo nalikovalo seksualnom odnosu. Stroj je to za koji ne treba uložiti nikakav napor. Sadrži masažnu cijev koja se prilagođava visini korisnika. Sve što muškarac treba podesiti je frekvencija, amplituda i temperatura. Također, mašina za one trenutno neinspirirane za masažu penisa, a primorani su koristiti tu mašinu, ona ima i mali ekran s prigodnim filmovima.

Ipak, ovaj aparat ne može zamijeniti pravi odnos između muškarca i žene, iako je, kažu – bolji i za muškarce ugodniji od masturbacije. The Jiangsu Sanwe Medical Science and Technology Center vrlo je ponosan na ovo svoje dostignuće koje je u uporabi već duže vrijeme. Godišnje se proda oko 10.000 ovih aparata u Ameriku, Njemačku, Rusiju, Francusku i brojne druge zemlje. Ekstraktor sperme u kineske je bolnice prvi put uveden danas već davne 2010. godine. Nije poznato prodaje li se ovaj aparat i privatnim korisnicima ili samo bolnicama. No, sigurno bi bilo zainteresiranih.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp