Pernar poručio: Ovo je borba protiv ideologije iza koje stoje mračne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj

Pernar poručio: Ovo je borba protiv ideologije iza koje stoje mračne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj

Kad sam rekao u Bujici da idem u Zambiju to je bila smjela izjava jer realno nisam imao novac kod sebe koji mi je potreban. Ali sam znao da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put.

Ono što me iznenadilo jest koliko je ljudi reklo – Ivane i nama je stalo do istine. Osjećao sam se kao nikad u životu jer nitko od onih koji su mi pomogli da odem na ovaj put nije pitao što ja imam od toga, što ćeš mi ti Ivane dati za uzvrat, nitko nije tražio neko mjesto na listi, poziciju u stranci.

Osjetio sam energiju koju nisam nikad u životu, osjećaj je bio kao da prelazim Crveno more i da Bog razmiče sve prepreke ispred mene. Duboko sam uvjeren da je Bog čuo vapaje roditelja čija djeca pod prijetnjom suicida iznuđuju od njih pristanak na hormonalnu terapiju i vlastitu kastraciju, te da je odlučio uslišiti njihove molitve i smilovati im se.

Naša borba iako osobna nije protiv ijednog čovjeka, nego protiv ideologije iza koje po mom sudu stoje okultne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj te ušli u otvorenu pobunu protiv Boga. Cilj su naša djeca koje po Zagrebačkim vrtićima bivaju indoktrinirana da se mogu oblačiti i osjećati kao suprotni spol.

U osnovnoj školi kreće agresivna propaganda i tamo im se govori da su stvari od kojih pošten čovjek povraća normalne. Žele uništiti obitelj, temelj društva, a propagandiste koji provode tu agendu postavili su na najviše političke funkcije. Bili su do jučer nedodirljivi, novac, mediji, vlast, sudovi, sve su držali u svojim rukama.

Ali već danas pod teretom vlastitih laži njihova mreža počinje pucati i raspadati se. Protiv mene su upotrijebili sve moguće organizacije i pojedince od odvjetnika koji brane kriminalce, do udruga tranži, homoseksualaca, partizana, militantnih feminista, čak i otvorenih komunista.

Sluganska pera ispisala su telefonski imenik uvreda na moj račun i javno gazili svaku sferu mog života napadajući me na najmonstruoznije načine, od toga da ne brinem za vlastitu djecu do toga da sam egzekutor malog čovjeka, pritom me nazivajući gnjidom i štakorom. Na trenutak sam imao osjećaj da sam sotona upravlja tim ljudima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp