Prosvjednici se okupili ispred glavnog sjedišta Pfizera u New Yorku

Prosvjednici se okupili ispred glavnog sjedišta Pfizera u New Yorku

Prosvjednici za slobodu medicine okupili su se ispred Svjetskog sjedišta Pfizera u New Yorku u subotu kako bi zatražili odgovornost za ozljede od cjepiva i suđenja u Nürnbergu.

Snimke objavljene od strane NJEGmedia prikazuju stotine prosvjednika koji prosvjeduju protiv, kako su rekli i napisali – “medicinske tiranije”.

Jedan prosvjednik snimljen je kako repa o zahtjevima za obveznim cijepljenjem: “Necijepljen sam, neću vam pokazati svoje papire!”

Prosvjednici su kasnije marširali od sjedišta Pfizera do sjedišta UN-a uzvikujući “Nürnberg!”, referirajući se na suđenja u Nürnbergu koja su nacističku Njemačku smatrala odgovornom za zločine tijekom Drugog svjetskog rata.

Ovo nije prvi prosvjed koji se održava ispred sjedišta Pfizera. Podsjetimo, ranije ovog mjeseca, Project Veritas parkirao je kombi s jumbo plakatima ispred sjedišta Pfizera koji su prikazivali tajne snimke Pfizerovog izvršnog direktora kako raspravlja o tome kako tvrtka provodi svoja istraživanja i mutira virus, točnije kako kaže kako tvrtka istražuje načine kako osigurati da virus Covid-19 “nastavi mutirati” i kako ga tvrtka može “sama mutirati” da “preventivno” razvije nova cjepiva.

Prosvjedi su izbili čak i u međunarodnim uredima Pfizera, poput onog u Parizu, u Francuskoj, gdje su prosvjednici nazvali proizvođače cjepiva protiv covida “ubojicama”.

Ovaj posljednji prosvjed dolazi nekoliko dana nakon što je glavni kirurg Floride objavio strašne podatke VAERS-a koji pokazuju ogroman porast ozljeda od cjepiva od uvođenja eksperimentalnog cjepiva protiv Covida.

“Samo na Floridi zabilježen je porast od 1700 posto po VAERS izvještajima nakon pojave cjepiva protiv Covida. Za više od 4400 posto povećano je prijavljivanje stanja opasnih po život”, navodi se u njihovu priopćenju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp