James O’Keefe – Čovjek koji je razotkrio Pfizer podnio ostavku na mjestu direktora Project veritasa

James O’Keefe – Čovjek koji je razotkrio Pfizer podnio ostavku na mjestu direktora Project veritasa

Osnivač Project Veritasa James O’Keefe dao je ostavku u takozvanoj gerilskoj novinskoj organizaciji u ponedjeljak, prema izvješćima.

O’Keefe je na Vimeu objavio video kako čita svoje pismo ostavke.

Bivši PV izvjestitelj Neil McCabe potvrdio je da je O’Keefe odstupio s mjesta izvršnog direktora.

@JamesOKeefeIII , moj prijatelj i bivši šef u @Project_Veritas , upravo je pročitao svoju ostavku svom bivšem timu i članovima odbora u njihovom sjedištu u Mamaronecku, NY. James će sam napraviti svoj put – kao što je uvijek činio do sada”, tvitao je McCabe.

Ovo se događa više od tjedan dana nakon što je upravni odbor Project Veritasa stavio O’Keefea na plaćeni dopust pod misterioznim okolnostima.

Vrijeme kada je upravni odbor PV-a postavio O’Keefea na dužnost dovelo je do nagađanja da je O’Keefe bio žrtva unutarnjeg državnog udara ili neprijateljskog preuzimanja vlasti, vjerojatno zbog vanjskog političkog pritiska nakon objavljivanja bombastične videosnimke na kojoj direktor Pfizera za istraživanje i razvoj Jordon Walker iznosi eksplozivne tvrdnje o istraživanju poboljšanja funkcije i eksperimentalnom cjepivu protiv COVID-a .

Mnogi su upozorili da Project Veritas riskira diskreditaciju samog sebe ako O’Keefea uklone iz organizacije koju je pokrenuo, osobito nakon najuspješnijeg tajnog video izdanja do danas.

Neki pojedinci su na društvenim mrežama već su pokrenuli trend #UnfollowVeritas usred vijesti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp