Brat Hayden Panettiere – Jansen Panettiere, iznenada preminuo u 28-oj godini

Brat Hayden Panettiere – Jansen Panettiere, iznenada preminuo u 28-oj godini

Brat Hayden Panettiere, Jansen Panettiere, iznenada je preminuo. Vijest je potvrdio Us Weekly.

Jansen, umjetnik grafita koji je često dijelio svoje radove putem Instagrama, preminuo je u svom domu u Nyacku, New York, u nedjelju, 19. veljače, prema policijskom izvješću. Nakon što se Jansen nije pojavio na poslovnom sastanku, prijatelj ga je otišao provjeriti i zatekao ga kako “sjedi uspravno na stolcu i ne reagira”, navodi se u izvješću. Jansenov prijatelj nazvao je 911. Hitna pomoć proglasila ga je mrtvim nakon što mu je primijenjen CPR. U dokumentu je također navedeno da nema “očiglednih znakova traume”.
Jansenov i Haydenin otac, Alan “Skip” Panettiere , stigao je na lice mjesta i rekao policiji da je razgovarao sa svojim sinom telefonom noć prije i da je Jansen “zvučao OK”.
Prije nego što je postao umjetnik, pokojni glumac krenuo je stopama svoje sestre u svijetu zabave, počevši na Disney Channelu i Nickelodeonu početkom 2000-ih .
Prema IMDb-u , Jansen je započeo svoju karijeru 2002. ulogom u jednoj epizodi u Even Stevens . Dvije godine kasnije, dao je glas mačiću Periwinkle u Blue’s Clues i dobio ulogu Joeyja u originalnom filmu Disney Channela Tiger Cruise.

Alum Hope & Faith nastavio je davati svoj glas u nekoliko različitih programa za djecu tijekom desetljeća, uključujući glavnu ulogu Trumana X u animiranoj seriji The X ’s koju vodi Patrick Warburton. Godine 2006. dobio je glasovnu ulogu u vrlo uspješnoj animiranoj komediji Ice Age: The Meltdown glumeći mladog slona po imenu Shovelmouth Boy. Godinu dana kasnije, Jansen je postigao najveću ulogu u svojoj karijeri glumeći u originalnom filmu Nickelodeon Last Day of Summer.

Umjetnik je od svog rada početkom 2000-ih djelovao sporadično; njegove posljednje uloge bile su u Bart Bagalzby and the Garbage Genie iz 2021. i Love and Love Not iz 2022 .
Usponi i padovi Haydena Panettierea kroz godine

Prema Jansenovom Instagram računu, on se prvenstveno fokusirao na svoju umjetničku karijeru sve do svoje smrti. Glumac iz Foga često je pozirao fotografije svojih djela, uglavnom radeći s bojom u spreju jarkih boja kako bi stvorio živopisnu apstraktnu umjetnost nalik grafitima.
U subotu, 18. veljače, rođeni Newyorčanin podijelio je dva djela svog rada putem Instagrama. “Sviđa mi se ovaj. #rane”, opisao je hrabra umjetnička djela.
Iza Jansena su ostali njegova sestra Hayden i njihovi roditelji Lesley Vogel i Skip Panettiere.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp