Otac troje djece iznenada preminuo kod kuće dok se oporavljao od loma noge

Otac troje djece iznenada preminuo kod kuće dok se oporavljao od loma noge

Tragične vijesti iz Ujedinjenog Kraljevstva u utorak, 21. veljače, nakon što je otkriveno da je otac troje djece u dobroj formi, koji je išao u teretanu, iznenada preminuo u svom domu dok se oporavljao od loma noge.

 

Obitelj 35-godišnjeg oca troje djece, koji je iznenada preminuo u nedjelju, 19. veljače, čeka obdukciju kako bi se utvrdilo što se dogodilo s njime.

Smrt Sama Mercera bila je iznenadna i neočekivana, objasnio je njegov brat Tom Hanlon.

Tom je primijetio da se Sam, koji je radio kao stanodavac puba Volunteer Canteen u Waterloou, oporavlja od slomljene noge koju je pretrpio u prosincu. Bio je podvrgnut operaciji slomljene bedrene kosti 14. veljače i dobro se oporavljao, prema g. Hanlonu.

No, nešto manje od tjedan dana kasnije, nakon smijeha i šala s obitelji, otac troje djece iznenada je preminuo.

Tom je za Echo rekao : “Razgovarao sam s njim u 11 sati tog dana i bio je dobro, šalio se. Onda sam primio poziv, otišao okolo, a tamo su bili bolničari i policija. Izašli su i rekli da je već mrtav.

“Jednostavno ne znam što ćemo bez njega. Jednostavno je volio život i uvijek je bio duša zabave. Sam je imao nevjerojatan smisao za humor, slagao se sa svima i osvijetlio bi prostor svojom pozitivnom energijom. Zaista je volio sve i bio je najbolji tata.”

Dodao je: “Ne čini se stvarno, kao da smo u noćnoj mori i sve nas je potreslo do srži, pogotovo moju majku. Božić neće biti isti bez njega, on je uvijek bio taj koji nas je nasmijavao i šalio.

“To jednostavno nema smisla, bio je tako fit i stalno je išao u teretanu. Uvijek je izvlačio djecu van i pokušavao ostati aktivan tijekom operacije.

“Samo želim dočarati kakav je nevjerojatan čovjek bio i koliko je svima značio. Život nikada neće biti isti bez njega.”

Sam je iza sebe ostavio suprugu Jenny, mamu Susan, tatu Andrewa i svojih šestero braće i sestara: Bena, Jacka, Andrewa, Matthewa, Becky i Vicky, izvještava The Echo.

Ljudi su na društvenim mrežama odali počast Samu nakon vijesti o njegovoj iznenadnoj smrti.

Pub Volunteer Canteen napisao je: “S velikim šokom i krajnjom tugom moramo vam reći da je naš voljeni prijatelj, posjednik i princ među ljudima Sam Mercer jučer preminuo.

“Danas ćemo biti zatvoreni i javit ćemo vam više detalja kada se upoznamo. Molimo vas da podignete čašu za našeg Sama.”

Jedna je osoba napisala na Facebooku: “Teško mi je ovo čuti o Samu Merceru, kakav apsolutni džentlmen i divno ljudsko biće je bio. Nažalost, nedostajat će mi, srce mi je uz njegovu obitelj. Počivao u miru.”

Dok je drugi rekao: “Šokantna i vrlo tužna vijest, da je Sam Mercer iz Volonterske kantine jučer umro. Jako voljen i urnebesno zabavan čovjek, također dugo ovdje kao Montgomery Onions. Sućut cijeloj Samovoj obitelji i prijateljima.”

GoFundMe stranica koju je postavio Craig Ohare glasi: “S velikim šokom i krajnjom tugom moramo vam reći da je naš voljeni prijatelj, posjednik i princ među ljudima Sam Mercer jučer umro.

“Svaka donacija bila bi vrlo zahvalna kao podrška njegovoj obitelji i troje prekrasne djece Josephu Alice i Jacku.”

Vijest dolazi nakon što je trudna majka troje djece iz Ketteringa u Velikoj Britaniji iznenada umrla nakon srčanog zastoja u utorak, 7. veljače.

Zoe Green (26), koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, pronađena je mrtva na podu svoje kupaonice.

Tragično je umro i njezin nerođeni sin.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp