Britanska vlada objavila je novo izvješće: Gotovo svi koji su umrli od COVID-a cijepljeni su protiv COVID-a

Britanska vlada objavila je novo izvješće: Gotovo svi koji su umrli od COVID-a cijepljeni su protiv COVID-a

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva upravo je tiho objavila tragično novo izvješće, koje otkriva da su “potpuno cijepljeni” ljudi činili nevjerojatnih 92 posto smrtnih slučajeva od Covida prošle godine.

Službeni podaci pokazuju da su oni klasificirani kao ‘potpuno’, ‘trostruko’ ili ‘četverostruko’ cijepljeni odgovorni za devet od deset svih smrtnih slučajeva od COVID-19 u Engleskoj u posljednje dvije godine.

Tijekom 2022. godine potpuno cijepljeni činili su 92% smrtnih slučajeva od Covida.

Službeni podaci vlade objavljeni su u novom izvješću britanskog izdanja The Exposea.

Dana 21. veljače 2023., vladina agencija Ujedinjenog Kraljevstva poznata kao Ured za nacionalnu statistiku (ONS) objavila je podatke o smrtnosti prema statusu cijepljenja u Engleskoj do 31. prosinca 2022.

Izvješće je pokazalo da je u mjesecu listopadu bilo samo 125 smrtnih slučajeva od Covida među necijepljenim stanovnicima.

U istom razdoblju bilo je 24 smrtnih slučajeva kod onih s barem prvom dozom i 100 onih koji su primili drugu dozu prije najmanje šest mjeseci.

Međutim, bilo je više od 2100 smrtnih slučajeva među onima koji su primili treću dozu ili “booster” cjepivo.

Gotovo 2300 smrtnih slučajeva bilo je među ljudima koji su “ikad bili cijepljeni” ili su bili cijepljeni u nekom trenutku.

“Ovo nije anomalija”, stoji u izvješću.

“Uzeli smo brojke koje je dostavio ONS i izradili grafikon koji prikazuje mjesečne smrtne slučajeve od COVID-19 prema statusu cijepljenja u Engleskoj između 1. travnja 2021. i 31. prosinca 2022., tijekom razdoblja od 21 mjeseca.

“U svibnju 2021. zabilježen je najmanji broj umrlih od COVID-19, 205 među cijepljenom populacijom i samo 84 među necijepljenom populacijom.

“Ali premotamo godinu dana i otkrili smo da su se smrtni slučajevi od COVID-19 povećali za 450%, s 1494 među cijepljenima i samo 96 među necijepljenima”, objašnjeno je u izvješću.

“Sigurno, da su cjepiva protiv Covida 19 učinkovita, očekivali bismo da se broj smrtnih slučajeva smanjuje iz godine u godinu, a ne da raste?”

“Smrtnost od COVID-19 među necijepljenom populacijom postala je gotovo zanemariva”, navodi se u izvješću.

U međuvremenu, “smrtni slučajevi među cijepljenom populacijom postaju sve značajniji kako vrijeme prolazi.”

“Primjerice, od 1. travnja do 31. prosinca 2021. bilo je 17.150 umrlih od COVID-19, od čega 13.116 među cijepljenim i 4.034 među necijepljenim”, objašnjava se.

“To znači da je 76,5 posto umrlih od COVID-19 bilo među cijepljenima, dok je 23,5 posto umrlih među necijepljenima.

U konačnici, stopa smrtnosti od Covida među cijepljenima porasla je na 94%, zaključuje se u izvješću.

U izvješću se navodi da je “9 od svakih 10 smrtnih slučajeva od COVID-19 u posljednjih 21 mjesec” došlo od “potpuno cijepljene populacije”.

“Ovo nisu brojke koje biste očekivali vidjeti jesu li cjepiva protiv COVID-19 doista do 95% učinkovita u sprječavanju smrti, zar ne?”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp