Kaos u Hollywoodu: Poznati glumac Woody Harrelson razmontirao farmakomafiju i COVID histeriju

Kaos u Hollywoodu: Poznati glumac Woody Harrelson razmontirao farmakomafiju i COVID histeriju

Prava panika u Hollywoodu nastala je sinoć kada je filmska zvijezda Woody Harrelson u emisiji uživo iznio pravu istinu o kultu COVID-a i farmakomafiji. Zapadni mediji trenutno su u panici i ne znaju kako reagirati.

Cijelu COVID zavjeru opisao je kroz navodni filmski scenarij. Sve je bilo dio showa, a Woody se potrudio kritizirati COVID ludilo putem satire, kako drugačije. Tako to rade umjetnici kada dođu teška vremena. Jedino na taj način mogu progovoriti o vremenu u kojem živimo. Sve je fikcija, imaginacija, ali opet jedna žestoka kritika koju je ovim putem poznati glumac uputio sustavu. 

Glumac, koji se peti put pojavljuje kao voditelj “SNL-a” (op.a. Saturday Night Live), nastavio je govoriti o “najluđem scenariju” koji je ikada pročitao te se na kraju pitao – tko bi povjerovao tako ludom scenariju? A, upravo smo u takvom scenariju živjeli za vrijeme pandemije, nažalost.

“Dakle, film ide ovako”, objašnjava Harrelson. “Najveći narkokarteli na svijetu okupljaju se i kupuju sve medije i sve političare i prisiljavaju sve ljude na svijetu da ostanu zaključani u svojim domovima. A ljudi se mogu izvući samo ako uzimaju kartelske droge i nastavljaju ih uzimati uvijek iznova. A ja se dobrovoljno drogiram svaki dan…” – nastavio je kroz smijeh Woody, nasmijavši gledatelje. 

Nakon ove izjave svi zapadni mediji su potpuno poludjeli i počeli objavljivati ​​najgore naslove o Harrelsonu, ali bez ikakvih odgovora na ono što je rekao.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp