Skandalozno – Brazilski predsjednik Lula da Silva naložio je policiji da zatvori građane koji odbijaju cjepivo protiv COVID-a

Skandalozno – Brazilski predsjednik Lula da Silva naložio je policiji da zatvori građane koji odbijaju cjepivo protiv COVID-a

Novoimenovani brazilski predsjednik Lula da Silva obećao je zatvoriti svakog građanina koji odbije primiti eksperimentalno cjepivo mRNA protiv COVID-a-19.

“Ovo je potpuno suludo. Ovo je noćna mora,” izjavila je novinarka Karina Michelin na  okruglom stolu Children’s Health Defense  o novim brazilskim zakonima koji bi omogućili zatvorske i novčane kazne za odbijanje obveznih injekcija, odnosno cjepiva protiv Covida.

Rairfoundation.com izvještava: Prema predloženom zakonu PL 5555 2020, brazilski bi građani zbog svoje neposlušnosti sustavu mogli bi biti zatvoreni od 2 do 8 godina, točnije  zbog odbijanja obveznog cijepljenja. Osim toga, ista kazna prijeti svima koji šire “lažne vijesti” o cjepivima ili njihovoj učinkovitosti.

Bivši zatvorenik, socijalist Luiz Inácio Lula da Silva, poznatiji jednostavno kao “Lula”, nedavno je postavljen za predsjednika Brazila uz pomoć glasovanja u stilu Joea Bidena.

Lula je nedavno revidirao propise o socijalnoj skrbi u zemlji, zahtijevajući od roditelja da svoju djecu obvezno “cijepe” eksperimentalnim i opasnim “cjepivima” protiv Covida. Ako roditelji kojim slučajem odbiju ubrizgati tu supstancu u svoju djecu, više neće moći primati nikakvu financijsku pomoć.

U svom je govoru Lula bio vrlo žestok, istaknuvši kako se radi o znanosti u koju on čvrsto vjeruje i kako će ako je potrebno on sam primiti 10, 50 cjepiva protiv Covida ako bude potrebno jer on ‘voli svoj život’. Dao je svima do znanja svojim nastupom da se ne šali i da će se doista realizirati to što je najavljeno o zatvaranju i kažnjavanju neposlušnih građana po pitanju primitka cjepiva. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp