“Veliko resetiranje” u Nizozemskoj se nastavlja pod palicom premijera Ruttea

“Veliko resetiranje” u Nizozemskoj se nastavlja pod palicom premijera Ruttea

Mark Rutte, nizozemski premijer, kao i njegov kanadski kolega Justin Trudeau, čini sve što može da modelira svoju zemlju prema planovima svog gospodara Klausa Schwaba. Već 2016. godine mogao se steći prvi dojam kako Rutte zamišlja Nizozemsku nakon Velikog resetiranja, pišu nizozemski mediji.

Već prije šest godina objavljen je projekt “Tristate City”, svojevrsni supergrad s budućim prihvatnim područjem za gotovo 40 milijuna ljudi. Za to bi morale biti ukinute čak i nacionalne granice, dok bi nacionalne države nestale.

Tko nema poštovanja prema suverenim državama, taj naravno ne mari za privatno vlasništvo. U stilu bivših komunističkih diktatura, nizozemski farmeri, najproduktivniji u Europi, također moraju popustiti pred ovim suludim planovima kako bi se omogućilo potpuno restrukturiranje zemlje.

 Svoje vrijedno poljoprivredno zemljište moraju dobrovoljno prodati državi. Oni koji to ne učine bit će prisiljeni odreći se svoje imovine. 

Činjenica da Rutteova Vlada ne bježi od provedbe globalističkih planova već je bila očigledna iz nasilnih napada nizozemske policije na mirne prosvjednike u kontekstu Corone.

Protiv poljoprivrednika koji prosvjeduju, nisu prezali ni od upotrebe vatrenog oružja.

Kao što je poznato, uništavanje nizozemske poljoprivrede pravda se lažima o klimi. 

Uz pomoć apsurdnih pravila o gnojidbi, vrijedne poljoprivrednike proglašavaju ekološkim ili klimatskim grešnicima i izvlašćuju po komunističkom modelu. 

Oni koji koriste previše dušika gube svoju imovinu prema vladi! Nakon mjeseci žestokih prosvjeda, otpor poljoprivrednika polako jenjava. 

U isto vrijeme, Rutteov kabinet pod kontrolom globalista zalaže se za ukidanje gotovine u masovnim razmjerima.  Nizozemska također prednjači u “korištenju insekata”, kako to kaže istraživački novinar Marc van der Vegt. Pogotovo u školama se to ludilo provodi hladnokrvno. 

Dok kriminaliziraju uporabu dušika, nizozemski učenici Klausa Schwaba nemaju problema s masivnim nuspojavama navodnih cjepiva ili sastojaka insekata.

No, Nizozemci su već na brojnim demonstracijama – poput one najnovije u Amsterdamu – pokazali što misle o uvođenju digitalne valute ili propisanom jedenju insekata.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp