Policajac (30) iznenada preminuo nakon srčanog udara za vrijeme treninga u teretani

Policajac (30) iznenada preminuo nakon srčanog udara za vrijeme treninga u teretani

Šokantna snimka iz Indije prikazuje trenutak kada se policajac srušio dok je vježbao u teretani i iznenada umro.
Sigurnosna snimka iz teretane u Hyderabadu prošlog tjedna pokazala je 30-godišnjeg policajca Y Vishala kako izvodi niz istezanja nakon što je završio niz sklekova prije nego što se iznenada srušio držeći opremu za vježbanje prije nego što je pao na tlo.

Više detalja donosi The Times of India, koji je priznao da se incident “dodao rastućem popisu mladića koji su umrli dok su bili u teretani”:

Oko 20.30 članovi njegove obitelji primili su telefonski poziv iz teretane o njegovom padu. Njegovi prijatelji iz teretane odmah su ga prebacili u privatnu bolnicu gdje su liječnici proglasili smrt…

Policija je citirajući liječnike rekla da je Vishal umro zbog snažnog srčanog zastoja. “Umro je od srčanog udara nakon visokog krvnog tlaka”, rekao je inspektor Marredpali Ch Netaji za TOI. Policajac serije 2020., Vishal je bio u službi samo dvije godine.

Članovi obitelji rekli su da je Vishal često vježbao u teretani. Rekli su da je nakon što je završio noćnu smjenu u srijedu, u četvrtak u 8 ujutro izašao iz policijske postaje i otišao u teretanu.
Na snimci CCTV-a Vishal se vidi kako radi sklekove. Kad se preselio u drugo područje, vidjeli su ga kako kašlje. Dok je držao šipke sprava za teretanu, kašalj mu je postao žestok. Nekoliko trenutaka kasnije, srušio se. Dok su drugi koji su tamo trenirali jurili prema njemu, Vishal je viđen kako se bori. Viđen je trener u teretani kako ga pokušava oživjeti.

Video prikazuje još jedan primjer mlade, zdrave osobe koja iznenada umire od srčanog udara u svjetlu eksperimentalne injekcije mRNA protiv Covid-19.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp