Poziv na uzbunu: Neidentificirani objekt viđen na nebu iznad Rusije

Poziv na uzbunu: Neidentificirani objekt viđen na nebu iznad Rusije

Iznad St. Petersburga podignuti vojni zrakoplovi zbog povrede zračnog prostora Rusije! Baza: Zračna luka Pulkovo ne prima zrakoplove zbog nepoznatog objekta u zraku.

 

Zbog neidentificiranog objekta viđenog u zraku, u St. Petersburgu je uveden Carpet plan. Lovci su poletjeli u nebo, a zračna luka Pulkovo obustavila je prihvat zrakoplova. Prema servisu Flightradar, zračni prostor u blizini Sankt Peterburga i Lenjingradske oblasti trenutno je prazan.

Civilni zrakoplovi koji su trebali letjeti iznad grada su se vratili. Neki letovi kruže u zraku u blizini Tvera i Velikog Novgoroda. Vlasti protuzračne obrane daju signal “Tepih” prilikom ilegalnog prelaska državne granice Rusije, upotrebe oružja i vojne opreme Oružanih snaga Ruske Federacije protiv zrakoplova uljeza, kao i kada se u zračnom prostoru pojave neidentificirani objekti.

Signal označava zahtjev za trenutačno slijetanje ili povlačenje iz određenog područja svih zrakoplova u zraku, osim onih koji obavljaju posebne zadaće. U Sankt Peterburgu je plan “Tepih” otkazan, nebo nad gradom počinje se otvarati, prenosi Baza.

Neidentificirani objekt koji je prethodno viđen u zračnom prostoru nije bio otkriven. Prema dostupnim informacijama, nepoznati objekt viđen je sa strane Finskog zaljeva, ali lovci podignuti u zrak nisu pronašli ništa sumnjivo.

Tijela protuzračne obrane daju signal “Tepih” kada ilegalno pređu državnu granicu Rusije ili kada se u zračnom prostoru pojave neidentificirani objekti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp