Senator Ted Cruz optužio je Faucia da svojim djelovanjem ubija milijune djece

Senator Ted Cruz optužio je Faucia da svojim djelovanjem ubija milijune djece

Senator Ted Cruz osudio je Anthonyja Fraucija da je doveo živote milijuna američke djece u opasnost zbog svoje umiješanosti u razvoj virusa Covid-19.

“Dr. Faucijevo ponašanje u vezi s ovim bilo je odvratno”, rekao je Cruz u intervjuu za Fox Business.

“Mislim da je napravio više štete od bilo kojeg birokrata u povijesti Sjedinjenih Država,” nastavio je Cruz, dodajući “Zagovarao je politiku koja je povrijedila milijune Amerikanaca, posebice milijune školske djece.”

“Također je učinio više da naruši kredibilitet vlade Sjedinjenih Država kada su u pitanju medicinski i znanstveni savjeti jer je dr. Fauci dopustio da se njegovi savjeti politiziraju”, dodao je Cruz.

“Znamo da je dr. Fauci u pisanom obliku zatražio od Marca Zuckerberga na Facebooku da priguši spominjanje podrijetla COVID-a iz kineskog vladinog laboratorija,” nastavio je Cruz, dodajući da je to učinio jer “postoji vrlo realna mogućnost da sam Fauci snosi krivnju. ”

“Vjerujem da je dr. Fauci lagao Kongresu, što je kazneno djelo, kada je izjavio da savezna vlada nije financirala istraživanje funkcije u Institutu za virusologiju Wuhan”, izjavio je Cruz.

“Od tada je Nacionalni institut za zdravlje u pisanom obliku proturječio tome. A ako bi Bidenovo ministarstvo pravosuđa provodilo zakon, trebalo bi istraživati ​​dr. Faucija zbog laganja Kongresu, što je federalni zločin. Do danas je Bidenovo DOJ bilo previše politično da bi dr. Faucija smatralo odgovornim.”

Ranije ovog mjeseca pokazalo se da Fauci sada dobro zarađuje od govorničkih angažmana nekoliko mjeseci nakon što je napustio svoj položaj u Bidenovoj administraciji, u iznosu do 100.000 dolara po svakom pojavljivanju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp