Woody Harrelson oštro osudio Covid histeriju – SAD više nisu slobodna zemlja

Woody Harrelson oštro osudio Covid histeriju – SAD više nisu slobodna zemlja

Glumac Woody Harrelson opet je progovorio. Tijekom njegova nedavnog nastupa u Saturday Night Live, Harrelson je farmaceutske divove opisao kao ‘kartel’ koji ljudima nameće svoje droge uz pristanak vlade. Ogorčen je na Covid restrikcije koje oštro osuđuje jer upravo zbog njih po njemu Sjedinjene Američke Države više nisu slobodna zemlja. 

Tijekom svog nedavnog pojavljivanja u Saturday Night Live  o čemu smo izvijestili na portalu Epoha, Harrelson je veliku farmaciju definirao kao ‘kartel’ koji ljudima nameće svoje droge uz pristanak vlade. Zašto bismo morali nositi maske, testirati se i docjepljivati, pita se Harrelson, otvoreno izražavajući svoje razočaranje sustavom i COVID protokolima koji između ostalog ugnjetavaju i ugrožavaju njegove kolegice i kolege na filmskim setovima što po njemu nije fer jer te ljude pretvara u zarobljenike sustava.

Robert F. Kennedy Jr dao je punu podršku Woodyju Harrelson objavivši na svom Twitter profilu članak o njegovu najnovijem intervjuu za New York Times gdje izjavljuje kako smatra da zbog Covid protokola Amerika više nije slobodna zemlja, niti će to biti dok se sa svim tim apsurdnim pravilima ne prestane, ustrajan je Harrelson.

Naime, u recentnom intervjuu za New York Times glumac se izjasnio o Covid protokolima na filmskim setovima nazvavši ih “prilično apsurdnima” i upozorivši javnost da Amerika nakon svega toga naprosto ‘više nije slobodna zemlja’.

Summit News izvješćuje: Na pitanje što je “apsurdno u vezi s COVID protokolima”, Harrelson je odgovorio: “Činjenica da oni još uvijek traju!”

“Ne mislim da bi itko trebao imati pravo zahtijevati da budete prisiljeni na testiranje, da budete primorani nositi masku i da ste prisiljeni cijepiti se nakon tri godine…”, izjavio je Harrelson.

“Završimo s tim glupostima,” nastavio je Harrelson, dodajući “Nije fer prema ekipi na filmskom setu koja mora slijediti ta pravila. Ja ne moram nositi masku. Zašto bih je nosio? Zašto bismo se morali cijepiti? Kako to ne ovisi o pojedincu? Ne bih trebao govoriti o ovome.”

“Ljuti me zbog ekipe. Anarhistički dio mene je ljut, ne smatram da bismo trebali imati prisilno testiranje, prisilno maskiranje i prisilno cijepljenje.”, nastavio je.

“To nije slobodna zemlja,” dalje je upozorio, dodajući “Stvarno – govorim o ekipi na filmskim setovima koja je prisiljena to činiti. Jer ja osobno mogu prestati s nošenjem maski… Mogu se testirati manje. Nisam u istoj poziciji u kojoj su oni, ali to je pogrešno. Tri su godine prošle. Stop.”

Izvor: Summit News, Variety, YouTube, New York Times

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp