Tim Robbins podržava Woodyja Harrelsona u priči o Covidu: ‘Vrijeme je da se završi ova šarada’

Tim Robbins podržava Woodyja Harrelsona u priči o Covidu: ‘Vrijeme je da se završi ova šarada’

Dok se većina Hollywooda i dalje zalaže za cijepljenje protiv Covida i prisilna cijepljenja, tu su, na svu sreći i pojedini hrabri glasovi razuma koji se pojavljuju iz industrije zabave. Jedan od tih glasova je i glumac Tim Robbins. Hollywoodska zvijezda Tim Robbins podržao je protivljenje Woodyja Harrelsona obveznom cijepljenju i drugim protokolima protiv Covid-a, rekavši da je “vrijeme da se završi ova šarada”.

Zvijezda Iskupljenja u Shawshanku na svom je Twitter profilu objavio podršku nedavnom intervjuu za New York Times u kojem je Woody Harrelson pozvao na prestanak “prisilnog testiranja, prisilnog maskiranja i prisilnog cijepljenja”.

“Woody je u pravu. Vrijeme je da završimo ovu šaradu”, tvitao je Robbins u četvrtak.

U intervjuu za Times, Harrelson je rekao: “Mislim da nitko ne bi trebao imati pravo zahtijevati da budete prisiljeni na testiranje, da ste prisiljeni da nosite masku i prisiljeni da se cijepite tri godine kasnije. Završimo s tim glupostima. Nije fer prema ekipi na filmskim setovima. Ja ne moram nositi masku. Zašto bih je ja nosio? Zašto bismo se svi trebali cijepiti? Kako to nije do pojedinca?”

Harrelson je rekao da su prošle tri godine od početka pandemije i da je vrijeme da se “zaustave” sva uvjetovanja. “Kao anarhist, ne mislim ništa o prisili”, rekao je.

Harrelson je ponovio svoje stavove koje je nedavno izrazio u emisiji Saturday Night Live na NBC-u kada je, tijekom svog uvodnog monologa, nazvao farmaceutsku industriju “najvećim kartelom” koji je kupio medije i političare kako bi naveli ljude na cijepljenje.

Ovo nije prvi put da se Tim Robbins protivi prisilnim Covid protokolima.

Kako je objavljeno, glumac je nedavno priznao da je pogriješio što je svojedobno bio “pristao” na narativ establišmenta koji promovira prisilno nošenje maski i zaključavanje. No, otkad se osvijestio ostao je pri svojim stajalištima u kojima se strogo protivi Covid diktaturi. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp