Robert F. Kennedy Jr. kaže da razmišlja o predsjedničkoj utrci

Robert F. Kennedy Jr. kaže da razmišlja o predsjedničkoj utrci

Robert F. Kennedy Jr. rekao je da razmišlja o izazovu Joea Bidena na predsjedničkim izborima Demokratske stranke 2024. godine.

“Razmišljam o tome, da. Prešao sam najveću prepreku, to što je moja žena dala zeleno svjetlo“, rekao je Kennedy okupljenima u New Hampshireu u petak.

Kennedy je dobio potporu vodećeg britanskog kardiologa dr. Aseema Malhotre koji je opetovano pozivao na povlačenje cjepiva protiv Covida zbog njihovih ozbiljnih nuspojava.

Infowars izvještava: Kennedy, nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja, doživotni je tradicionalni liberal koji vjeruje u slobodu govora i prava pojedinca, dva temeljna prava koja je moderna Demokratska stranka napustila od COVID-a i dolaska Donalda Trumpa na političku scenu .

Kennedy, osnivač organizacije Children’s Health Defence, bio je glasan kritičar tiranskih naloga COVID-19 i eksperimentalnih injekcija.

Također je objavio knjigu o protokolima dr. Faucija za COVID-19 u “The Real Anthony Fauci” koja je 2022. prodana u više od milijun primjeraka.

Kennedyjevo razmatranje nominacije demokrata moglo bi biti potencijalna prijetnja za Bidena, jer ankete pokazuju da većina demokrata ne želi da se Biden ponovno kandidira 2024.

Osim toga, ankete pokazuju da birači demokrata ne vole najpriznatije alternative.

“Nije jasno tko bi zamijenio Bidena na listi da se ne kandidira za reizbor. Kao sadašnja potpredsjednica, Kamala Harris bila bi intuitivan izbor za vodeću kandidaturu, iako bi se njezina katastrofalna ocjena odobravanja mogla pokazati problematičnom,” izvijestio je Forbes .

“Nitko još nije objavio nikakvu namjeru da se kandidira, iako su anketari kao moguće kandidate smatrali Gavina Newsoma, JB Pritzkera i Gretchen Whitmer – odnosno guvernere Kalifornije, Illinoisa i Michigana – sekretara za promet Petea Buttigiega i senatora Vermonta Bernieja Sandersa.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp