Sljedeća velika pandemija Billa Gatesa bit će usmjerena na djecu

Sljedeća velika pandemija Billa Gatesa bit će usmjerena na djecu

Snažno izvješće koje je objavio The People’s Voice razotkriva najnoviju simulaciju pandemije Billa Gatesa koja je posebno usmjerena na djecu.

Simulacija pod nazivom Katastrofalna zaraza bila je vježba okruglog stola u listopadu 2022. koju su organizirali Svjetska zdravstvena organizacija i Zaklada Bill & Melinda Gates koja je simulirala oslobađanje smrtonosnog “Enterovirusa” posebno usmjerenog na djecu.

Bill Gates cilja na nevinu djecu u svojoj novoj vježbi Catastrophic Contagion u kojoj je 15 milijuna djece diljem svijeta ubijeno od respiratornog virusa. U međuvremenu, stotine djece sada iznenada umiru diljem svijeta zbog smrtonosnih cjepiva protiv Covida koje je Bill Gates nametnuo cijeloj populaciji, uključujući i djecu kojoj ona nikada nisu bila potrebna.

Hoće li ovo biti veliko zataškavanje za milijune djece i mladih koji su već primili otrovna cjepiva protiv Covida? Ili će to biti još jedan virus stvoren u laboratoriju i pušten u svijet koji cilja posebno na djecu i mlade?

Dokazi, podaci, dokumenti i svjedočanstva jasno pokazuju da je pandemija Covid-19 bila planirana globalna prevara cijelog svijeta. Dvogodišnja istraga dokazuje da Bill Gates, Klaus Schwab i drugi koriste pandemije, ratove i kaos kako bi ispunili svoju agendu depopulacije i potpune kontrole svijeta.

Dr. Peter McCullough svjedoči pod prisegom o tome kako Pfizerova mRNA cjepiva ubijaju nevinu djecu. Kanada se suočava s nezapamćenim porastom iznenadne smrti među djecom. Osiguravajuća društva bilježe najveću stopu smrtnosti u povijesti svog poslovanja nakon uvođenja cjepiva.

Bill Gates je jasno rekao mnogo puta u prošlosti i sada u sadašnjosti “Bit će još jedna pandemija”. Ako odmah ne uhitimo Billa Gatesa, čovječanstvo će imati više smrti i razaranja.

Pandemije i cjepiva alati su za kontrolu stanovništva, profita i svjetske kontrole. Strah i javno zdravlje najjači su alati za oblikovanje i manipuliranje stanovništvom. Bill Gates je monopolizirao industriju cjepiva kao što je kriminalno učinio s Microsoftom. Moramo zaštititi našu nevinu djecu i obraniti čovječanstvo od onih koji ga žele uništiti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp