Analiza dokumenata Pfizera dokazuje: da su “teoretičari zavjere” cijelo vrijeme bili u pravu

Analiza dokumenata Pfizera dokazuje: da su “teoretičari zavjere” cijelo vrijeme bili u pravu

Dokazi o “kolosalnom zločinu protiv čovječanstva”: Ovako je u predgovoru opisana nova knjiga “Pfizer Documents Analysis Reports”. Riječ je o zbirci analiza dokumenata Pfizera čije je objavljivanje FDA prvotno htjela odgoditi za 75 godina: Tim od 3500 volontera predvođen Naomi Wolf i Steveom Bannonom procijenio je eksplozivne dokumente i došao do poraznog zaključka. Čak i slobodno dostupan sažetak od samo 16 kritičnih rezultata jasno pokazuje: brojne takozvane teorije zavjere o mRNA cjepivu mogu se potvrditi ovim službenim dokumentima.

Knjiga, rezultat suradnje između Bannons War Room i Wolfs DailyClout, dostupna je na Amazonu. Slobodni dostupan izvadak sadrži, između ostalog, sažetak 16 kritičnih rezultata analiza dokumenata Pfizera: Osim nedostatka učinkovitosti, sigurnost cjepiva je posebno na meti. Poražavajući zaključak:

Kad bi Pfizer imao TV spot za ovo cjepivo protiv COVID-a, govorniku bi vjerojatno trebalo više od 80 sati zaredom da pročita 158.893 nuspojava iz prvih 12 tjedana.

Različiti prijevodi ovog sažetka dostupni su putem portala Neue-Medien-Portal – hrvatsku verziju možete pročitati u nastavku:

djelotvornost

#1: Manje od 50 posto.

Pfizerova tvrdnja o učinkovitosti od 95 posto temeljila se isključivo na nestalno malom broju slučajeva COVID-19 u kliničkim ispitivanjima: 170 slučajeva u više od 40 000 sudionika studije. Izmjerena učinkovitost cjepiva u tako malom uzorku slučajeva COVID-19 previše je beznačajna da bi se generalizirala i ekstrapolirala na populaciju od stotina milijuna ljudi.

U usporedbi s brojem sudionika kod kojih je detekcija antitijela pokazala da su se zarazili Covidom-19 tijekom studije, pronađeno je samo 54 posto učinkovitosti u pogledu zaštite.

Budući da postoje cjepiva koja često ne proizvode virusna protutijela unatoč infekciji Covid-19, velik broj cijepljenih koji su se tijekom istraživanja zarazili uopće nije uračunat. A stvarna učinkovitost bila je daleko manja od 50 posto – ipak je FDA izdala odobrenje za hitnu upotrebu (EUA).

#2: Šteta od lansiranja.

Podaci Pfizerovih kliničkih ispitivanja koji pokazuju visoku sigurnost i učinkovitost ne podudaraju se s podacima iz stvarnog svijeta dostavljenim FDA-i. 

Što se tiče 32.760 primatelja cjepiva s poznatim oštećenjem u prvih 12 tjedana uvođenja cjepiva, Pfizer je izvijestio:

  • Oko 20 posto prijava odnosilo se na bolesti COVID-19.
  • COVID-19 bio je treći najčešće prijavljeni neželjeni događaj.
  • Više od 15 postoslučajeva COVID-19 klasificirano je kao ozbiljno .
  • Više od 200 ljudi u ovoj postmarketinškoj studiji umrlo jeod COVID-19.

Sigurnost

#3: Mjesto uboda.

Suprotno javnim izjavama Pfizera i FDA-e, oboje su bili svjesni podataka koji pokazuju da komponente cjepiva putuju kroz krvotok od mjesta ubrizgavanja, prelazeći ključne barijere krvnih organa (uključujući one u mozgu, testisima i jajnicima). ) i nastavljaju proizvoditi štetne spike proteine ​​na neodređeno vrijeme.

4: Potreba za dodatnim zaposlenicima .

Pfizer nije predvidio da će biti više od 158.000 pojedinačnih izvješća o neželjenim događajima tijekom 12 tjedana lansiranja cjepiva. Pfizer je morao zaposliti ekipu od 2400 drugih zaposlenika s punim radnim vremenom kako bi se nosili s brojem slučajeva. Unatoč tim dodatnim zaposlenicima, Pfizer nije uspio definitivno utvrditi štetu cjepiva u više od 20.000 ljudi.

5: Mrtve bebe .

Kada je Pfizer procijenio nuspojave tijekom prvih 12 tjedana uvođenja cjepiva, 270 trudnica prijavilo je štetu od cjepiva. Ali Pfizer je istražio samo 32 od tih slučajeva, u kojima je 28 beba umrlo. To je jednako stopi smrtnosti fetusa od šokantnih 87,5 posto.

6: Dojilje .

Pravi podaci Pfizera pokazali su brojne nuspojave cijepljenja kod dojilja, a dojenačko povraćanje, temperaturu, upale kože, nemir i alergijske reakcije kod dojenčadi. Osim toga, kod dojilja se javila djelomična paraliza, potisnuta laktacija, bol u dojkama, migrene i plavo-zelena promjena boje majčinog mlijeka. 

Unatoč ovim alarmantnim podacima o cijepljenju tijekom trudnoće i dojenja, Pfizerovi zdravstveni dužnosnici i brojna liječnička društva i dalje snažno preporučuju da trudnice i dojilje diljem zemlje trebaju primiti mRNA cjepiva.

#7: Linjanje.

Pfizerovi dokumenti o kliničkom ispitivanju sugeriraju da se mRNA komponenta koja pokreće proizvodnju šiljastih proteina može prenijeti kontaktom kože na kožu, udisanjem, tjelesnim tekućinama i spolnim odnosom, tako da necijepljena osoba može dobiti cjepivo putem “izlaganja okolišu” “. Drugim riječima, ovo “prolijevanje” je stvarno i problem koji se izričito spominje u dokumentima samog Pfizera. Ali nedavno u srpnju 2022., Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) uvjeravao je Amerikance da je odbacivanje mRNA cjepiva protiv COVID-19 “mit” i “obmanjujuća informacija”. 

#8: Muška plodnost I.

Kriteriji za uključivanje muškaraca u Pfizerovu studiju zahtijevali su ili potpunu apstinenciju od seksa sa ženama u reproduktivnoj dobi ili korištenje kondoma i drugih “visoko učinkovitih” kontracepcijskih sredstava, kao i nikakvo doniranje sperme. To sugerira da je Pfizer sumnjao da bi ejakulat cijepljenih muškaraca mogao utjecati i na žene i na nerođenu djecu začetu tijekom i nakon studije.

#9: Muška plodnost II.

Pfizer nije procijenio štetne učinke cjepiva na mušku plodnost tijekom kliničkih ispitivanja jer je tvrtka bila u stisci s vremenom. Tvrde da je izostavljanje podataka o reproduktivnoj toksičnosti bilo nužno kako bi se ubrzao razvoj cjepiva i ispunila navodna hitna javnozdravstvena potreba. Međutim, Pfizerovi studijski dokumenti pokazuju da je tvrtka znala da njegove komponente cjepiva (nanočestice lipida, nositelji mRNA) prelaze krvno-testikularnu barijeru; da se, prema dosadašnjim studijama, nanočestice nakupljaju u testisima i da oštećuju reprodukciju utječući na kvalitetu, količinu, morfologiju i pokretljivost (kretanje) spermija.

#10: Plodnost muškaraca III.

U Pfizerovoj studiji nuspojava tijekom javnog predstavljanja cjepiva početkom 2021., “pozitivna anti-spermatozoida” je uključena među 1290 prijavljenih nuspojava od posebnog interesa. Prisutnost protutijela protiv spermija u muškom ejakulatu imunološki je uzrok muške neplodnosti, budući da vezanje protutijela na spermije otežava njihovu pokretljivost, čineći putovanje spermija do jajne stanice vrlo teškim ili čak nemogućim.

#11: modRNA.

Iako se mRNA prirodno pojavljuje u tijelu i brzo se razgrađuje, Pfizer je modificirao RNA cjepiva (modRNA) tako da ona (i) nastavljaju proizvoditi šiljaste proteine ​​tijekom neprovjerenog trajanja, (ii) proizvodi bezbroj šiljastih proteina u netestiranim količinama, i (iii) isključuje normalne imunološke reakcije tijela, što može potisnuti imunitet na druge bolesti kao što su virusi i rak. Unatoč ovim značajnim promjenama u mRNA cjepiva, Pfizer nije proveo nijednu od uobičajenih studija koje mjere životni vijek mRNA, životni vijek šiljastih proteina ili modRNA proizvedene doze šiljastih proteina kod različitih pojedinaca.

#12: Miokarditis.

Tijekom lansiranja cjepiva, početkom 2021., Pfizer je primio izvješća o slučajevima mio-perikarditisa (upala sluznice srca i srčanog mišića) i mjesec dana prije izdavanja odobrenja za hitnu uporabu cjepiva (EUA) (svibanj 2021.) , recenzirana studija pokazala je da je 35 adolescenata patilo od miokarditisa nakon cijepljenja Pfizerom. Tek u kolovozu 2021., nakon što su milijuni tinejdžera već primili cjepivo, FDA, CDC i Pfizer izdali su upozorenje o opasnosti od miokarditisa kod tinejdžera.

#13: miRNA.

Pfizer je sakrio da njihovo cjepivo protiv COVID-19 sadrži nešto što se zove mikroRNA (miRNA), što je važna prirodna komponenta ekspresije i regulacije gena i povezuje se s mnogim bolestima i imunitetom osobe. miRNA unesena u tijelo izvana, poput Pfizerovog cjepiva, mijenja delikatnu ravnotežu između molekula koje se prirodno pojavljuju, što može imati potencijalno štetne posljedice koje Pfizer nije ni proučavao. 

#14: kontrolna skupina.

U Pfizerovoj fazi 3 ispitivanja na ljudima, skupina cijepljena trebala se usporediti s kontrolnom skupinom koja je primala placebo dvije godine kako bi se izmjerila sigurnost cjepiva. Međutim, Pfizer je nakon samo četiri mjeseca probio kontrolnu skupinu cijepivši one koji su primili placebo injekciju. Čineći to, uništili su vitalnu sposobnost mjerenja u kojoj su mjeri cjepiva uzročno povezana s pogoršanjem zdravstvenih stanja koja se razvijaju nakon cijepljenja. 

#15: Proizvodnja.

Pfizerovi dokumenti izazivaju ozbiljnu zabrinutost oko standarda proizvodnje cjepiva: FDA je otkrila da proizvodni pogon u Kansasu koji je punio komponente mRNA cjepiva 2019. i 2020. ima “plijesan i bakterije” i “ispušta lijekove bez kontrole kvalitete”. I u svojoj posljednjoj inspekciji, Pfizer je ponovno pronašao izolate bakterija i/ili plijesni u kritičnim zonama, prema FDA.

#16: Comirnaty.

U rujnu 2021. Pfizer i FDA blefirali su licenciranjem verzije cjepiva pod nazivom  Comirnaty :  tada se tvrdilo da  je Comirnaty  “podudaran” ili “ekvivalent” Pfizerovoj hitno odobrenoj verziji cjepiva. Međutim, dokumenti Pfizera pokazuju da se samo oko 4 posto [Comirnatyja] složilo s ovim EUA cjepivom, što ga čini nedostupnim javnosti. Pfizer kaže: “Određene serije Pfizer-BioNTech cjepiva protiv COVID-19 odobrene za hitnu upotrebu odgovaraju [Comirnaty]” – točno 9 od ukupno 190 partija.

Zaključak

Pfizerova pozitivna ocjena iz kliničkih studija proturječi stvarnosti: postoje neželjeni učinci i neuspjeh u smislu zajamčenog učinka. Ovo je dokumentirano nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-a.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp