Joe Rogan: Biden ima demenciju

Joe Rogan: Biden ima demenciju

Poznati podcaster Joe Rogan kaže da bi radije glasao za Trumpa nego za Bidena jer predsjednik očito ima tešku demenciju i “mentalno je obolio”.

Rogan, koji je ranije rekao da se identificira kao “liberal koji krvari u srcu” koji nikada ne bi glasao za republikance, ukazao je na Bidenove pogoršane kognitivne zdravstvene probleme uz “slideshow različitosti” kao razlog za njegovu promjenu mišljenja.

“Ta jedna osoba koja je ukrala svu žensku odjeću. Taj Sam Brinton. To je unajmljivanje raznolikosti,” rekao je Rogan, dodajući, “Pogledajte ovo, muškarac koji se oblači kao žena, ali ima bradu i nosi ruž, pogledate i kažete “ovo je savršeno za nas.”

“Ne možete imati takve ljude koji vode najmoćniju vladu koju je svijet ikada vidio. To su besmislice”, izjavio je Rogan.

Summit.news izvještava: Podcaster je rekao gostu Russellu Brandu da je Biden jasno izabrao svoj kabinet na temelju politički korektnog tokenizma, a ne na temelju toga tko bi najbolje obavio posao.

“Znao sam da će njegov kabinet biti *ebena predstava različitosti – i upravo to i jest”, rekao je Rogan.

Komentator UFC-a rekao je da bi “glasao za Trumpa prije nego što bih glasao za Bidena” jer “on je otišao, znate da je otišao.”

Prva dama Jill Biden izrazila je zabrinutost zbog mentalne sposobnosti svog supruga kao “smiješnu”. Čini se da je Prva dama bila zbunjena u pogledu razlike između pitanja o Bidenovu fizičkom i mentalnom zdravlju, tvrdeći da njegova sposobnost da putuje u inozemstvo dokazuje da je mentalno kompetentan.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp