Srećko Sladoljev komentira razotkrivene Pfizerove dokumente

Srećko Sladoljev komentira razotkrivene Pfizerove dokumente

Korespodencija između Andrije klarića i dr. sc. Srećka Sladoljeva glede tzv. Pfizerovih dokumenata

PITANJA:

 

Poštovani dr. sc. Srećko Sladoljev

Moje ime je Andrija Klarić i voditelj sam podcasta „SLOBODNI podcast“. U idućoj epizodi tema razgovora će biti „Pfizer dokumenti“. „Pfizerovi dokumenti“ je knjiga u kojoj se nalaze originalni dokumenti Pfizerovih testiranja cjepiva za C19 zajedno sa zaključcima pronađenih informacija. 

U prilogu Vam šaljem cijelu knjigu u pdf formatu, a može se kupiti i na Amazonu.

 

FDA je tražila da se zapečate ti dokumenti na 75 godina ali je odlukom Suda naloženo da se dokumenti otvore javnosti.

 

Preko 3000 dragovoljaca raznih specijalizacija je obrađivalo  dokumentaciju u posljednjih godinu i pol dana i dalje to čine te su dosadašnji rezultati  sažeti u knjizi „Pfizerovi dokumenti“

 

Zaključci koji su izneseni su od posebnog interesa javnosti jer je veliki broj naših građana primio Pfizerovo cjepivo protiv C19. U prilogu sam dostavio najkraći sažetak nekolicine izvješća a sva ostala izvješća sa cijelim opisom se mogu pronaći i knjizi zajedno s poveznicama na originalne dokumente.

 

Molim odgovore na slijedeća pitanja :

 

  1. Jesu li zaključci izneseni u knjizi točni?
  2. Ako jesu ili djelomično jesu (broj izvješća koji je točan ili djelomično točan) molim da komentirate zaključke?
  3. Ako izvješća nisu točna ili su pogrješno protumačena ili bilo što što diskreditira njihovu valjanost, molim da me uputite na  dokaze da je tako?
  4. Ako imate komentar koji smatrate važnim a nije sadržan u predhodnim pitanjima, molim da napišete.

 

Vaše odgovore ću objaviti u idućoj epizodi  podcasta u podpunosti i staviti kao prilog na uvid javnosti ispod videa prilikom objave na našem kanalu.

 

Srdačan pozdrav,

Andrija Klarić

 

 

ODGOVORI:

 

Hvala na ukazanom povjerenju. 

 

Na pitanja o “točnosti” zaključaka na prateću dokumentaciju razvoja Pfizerovih mRNK cjepiva, nije mi moguće odgovoriti bez pročitavanja stotina Pfizerovih dokumenata. To nisam učinio, niti mi je moguće. Međutim, za mene i sve nas to su učinili brojni znanstvenici motivirani traženjem istine, a ne zaradom. Zaključci su kao “Highlights” objavljeni u “Pfizer Documents”, knjizi koju se može nabaviti za deset dolara, cijeni koja vjerojatno pokriva samo troškove tiskanja. 

 

Zaključci teško optužuju Pfizer kompaniju koja je, “nota bene”, tijekom pandemije ostvarila promet od stotinu milijardi dolara! Pa tko bi se usudio ići protiv takvog financijskog “superteškaša” objavljujući o njegovom radu neistine!? Kako bi prošao David protiv Golijata bez pračke? 

 

Iako su poražavajući rezultati predklinike nalagali Pfizeru trenutnu obustavu rada na mRNK cjepivu, kompanija je protivno Farmakopeji produžila s klinikom, a nakon što im je i klinika potvrdila predkliniku, Pfizer je IPAK zatražio, a FDA odobrila da eksperimentalno informatičko cjepivo uđe u ljudsku uporabu!

 

Zahtjevi Farmakopeje su ekstremno strogi, ne dopuštaju ni najbanalnije izmjene proizvodnog postupka lijeka bez odobrenja, sve u interesu ljudskog zdravlja! Osobno sam učinio tridesetak izmjena u postupku proizvodnje prirodnog interferona, od kojih su neke bile aksiomatske prirode, dakle po “zdravoj pameti”. Figurativno, takve, da se ljevacima dopusti pipetiranje lijevom umjesto desnom rukom! Čak i za takve izmjene, hrvatska Agencija za lijekove tražila je od mene relevantne dokaze da to neće naškoditi finalnom proizvodu, pa sad usporedite!

 

Nakon što su se teške posljedice korištenja eksperimentalnog cjepiva OČEKIVANO,  po “teoretičarima zavjere” (!), dogodile u praksi, Pfizer se od njih ogradio “uperivši prst” na FDA, a FDA se “sjetio” na istinu zatražiti moratorij na 75 godina. Takvo ponašanje i proizvođača i regulatora ukazuju da su zaključci o “prljavoj raboti” objavljeni u knjizi “Pfizer Documents” – točni!

 

I konačno, možda se s mojim komentarom mnogi neće složiti, ali bit ću izravan. U prvih 18 mjeseci cijepljenja, zbog cjepiva je stradalo trinaest milijuna ljudi. Dvostruko više nego u Holokaustu. Onih koji su zbog “nuspojava” zatražili liječničku pomoć, bilo je deset puta više. Isti “um” koji sada  traži da se podatci o štetama taje, je onaj koji je smrtonosni pripravak i progurao u zdravstveni prostor, isti koji je organizirao medijsku histeriju i sve oblike prisile.

 

Ako je šutnja “recept” za “mir u kući”, onda se, valjda, trebalo šutjeti 75 godina i o Holokaustu i ne otvarati Nurnberški proces.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp