Kongres proglasio Faucija ‘krivim’ za zataškavanje teorije o curenju laboratorijskih informacija o COVID-19

Kongres proglasio Faucija ‘krivim’ za zataškavanje teorije o curenju laboratorijskih informacija o COVID-19

Nova istraga Kongresa proglasila je dr. Anthonyja Faucija krivim jer je naredio znanstvenicima da falsificiraju znanstveni rad koji je “opovrgao” teoriju o laboratorijskom curenju Covid-19.

Istraga Kongresa otkrila je da su autori rada (koji su bili pozvani na telekonferenciju koju je vodio Fauci) “iskrivili dostupne dokaze” kako bi “osporili” istragu curenja iz laboratorija. Jedna od osoba koja je odigrala ključnu ulogu u zataškavanju je bio dr. Jeremy Farrar, glavni znanstvenik Svjetske zdravstvene organizacije.

dr. Anthony Fauci, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), dr. Jeremy Farrar, glavni znanstvenik WHO-a, i dr. Francis Collins, direktor Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), okupili su se u hitnu telekonferenciju s jedanaest drugih znanstvenika 1. veljače 2020. Pet sudionika u pozivu bilo je ozbiljno zabrinuto da je SARS-CoV-2 rezultat laboratorijskog curenja iz soja korona virusa koji je namjerno genetski manipuliran. Među tim zabrinutim znanstvenicima bili su virolog Kristian Andersen sa Sveučilišta Scripps Research, virolog Edward Holmes sa Sveučilišta Sydney, virolog Robert Garry sa Medicinskog fakulteta Tulane, virolog Andrew Rambaut sa Sveučilišta u Edinburghu i virolog Ian Lipkin sa Sveučilišta Columbia. Ovi znanstvenici nisu izašli u javnost sa svojom početnom zabrinutošću zbog curenja iz laboratorija;

Umjesto toga, znanstvenici su pozvani na hitnu telekonferenciju koju su vodili dr. Fauci, Collins i Farrar. Nakon telekonferencije, njihove znanstvene brige i istraživanja su prekinuti. Odmah nakon sastanka, svi uključeni znanstvenici počeli su mijenjati svoju melodiju, spajajući se iza novog narativa. Nakon telekonferencije, znanstvenici su brzo izradili papir koji je Fauci koristio za ‘razotkrivanje’ teorije o curenju iz laboratorija, “Proksimalno porijeklo SARS-CoV-2”.

“Ne vjerujemo da je bilo koja vrsta laboratorijski utemeljenog scenarija vjerojatna”, zaključuje se u članku. Ovaj istraživački rad korišten je za promicanje priče da je covid-19 prirodni virus koji prelazi s pangolina na ljude. Unatoč tome što nije bilo prepoznatljivog, prirodnog životinjskog rezervoara, ova je teorija korištena za promicanje znanstvenog konsenzusa, a sva rasprava o toj temi bila je cenzurirana od strane korporativnih medija i Big Tech-a. Zapravo, mediji su citirali rad više od 2000 puta. Svatko tko je govorio protiv ove priče bio je ismijan kao “teoretičar zavjere”. Začudo, nakon što su se složili s Faucijevim narativom i očiglednim zataškavanjem podrijetla SARS-CoV-2, dr. Anderson i dr. Garry dobili bi  nove milijune dolara u grantovima NIH  -a – što je sigurna isplata za njihovu šutnju i poslušnost.

Fauci je, od svih ljudi, imao etičku i nacionalnu sigurnosnu obvezu istražiti Institut za virusologiju Wuhan i inženjering za korona virus koji je financirao. Fauci je bio taj koji je odobrio i nadgledao ove potpore s dr. Peterom Daszakom kroz EcoHealth Alliance. Upravo je Fauci bio dio više studija koje su uključivale povećanje prenosivosti i smrtnosti korona virusa. Faucijevo “poticanje” vodećih znanstvenika da zatvore istragu odiše ozbiljnim zataškavanjem – zataškavanjem koje je u konačnici dovelo do višestrukih zločina protiv čovječnosti.

Privatna komunikacija dr. Andersena otkriva nove dokaze o korupciji i zataškavanju Faucija i ostalih

Odbor za nadzor i reformu pritisnuo je dr. Andersena u vezi s njegovim dokumentom Proksimalno podrijetlo i pričom koja je nakon toga progurana. Scripps je odgovorio tadašnjem visokom članu Jamesu Comeru i tadašnjem visokom članu Odbora za pravosuđe, Jimu Jordanu. Scripps je ustvrdio da dr. Andersen nije bio pod utjecajem dr. Anthonyja Faucija.

Prema Scrippsu, dr. Andersen je “objektivno” radio na istraživanju podrijetla SARS-CoV02. Dana 18. kolovoza 2021., Scripps je napisao u ime dr. Andersena: “U svakoj točki, dr. Andersen je objektivno vagao sve dokaze koji su mu bili dostupni… Dr. Andersenovo gledište evoluiralo je u skladu s dokazima koji su mu na raspolaganju… Znanstvenik mora donositi zaključke potkrijepljene dostupnim dokazima, čak i kada su u sukobu s ranim procjenama.”

Međutim, Andersenova privatna komunikacija otkriva da on nije “objektivno odvagao sve dokaze”. U e-poruci od 8. veljače 2020., dr. Andersen je priznao: “Naš glavni rad u posljednjih nekoliko tjedana bio je usmjeren na pokušaj opovrgavanja bilo koje vrste laboratorijske teorije…” Istraga Kongresa otkriva da je “dr. Andersen dobio upute i pokušao je formulirati rad, bez obzira na dostupne dokaze koji bi opovrgli curenje podataka iz laboratorija.”

Zapravo, dr. Andersen je pisao Natureu 12. veljače 2020., tražeći objavljivanje onoga što će postati  The Proximal Origins of SARS-CoV-2 .” Napisao je: “Bilo je mnogo nagađanja, širenja straha i zavjera iznesenih u ovom prostoru i mislili smo da bi unošenje neke jasnoće u ovu raspravu moglo biti od interesa za N Nature [sic ]Na poticaj Jeremyja Farraha [sic], Tonyja Faucija i Francisa Collinsa, [to] smo] Eddie Holmes, Andrew Rambaut, Bob Garry, Ian Lipkin i ja [koji] [radimo] na velikom dijelu (prvenstveno) genetskih podataka kako bismo pružili agnostička i znanstveno utemeljena hipoteza o podrijetlu virusa.”

Andersenovo pismo Natureu samo je još jedan dokaz koji pokazuje da je covid-19 od samog početka bio planirano teroriziranje i operacija pranja novca – operacija pažljivo osmišljenih narativa, prisile te medicinskih i znanstvenih malverzacija.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp