Recenzirana studija kaže da milijarde diljem svijeta pate od ozbiljnih zdravstvenih problema uzrokovanih “cjepivima” protiv covida

Recenzirana studija kaže da milijarde diljem svijeta pate od ozbiljnih zdravstvenih problema uzrokovanih “cjepivima” protiv covida

Novo istraživanje, objavljeno u recenziranom časopisu Nature Cardiovascular Research, skreće pozornost na desetke milijuna ozbiljnih novih zdravstvenih problema koji su se pojavili diljem svijeta od pokretanja operacije Warp Speed, izvještava.

Pojava “cjepiva” protiv Covida-19 uzrokovala je porast raznih smrtonosnih bolesti koje pogađaju srce, kožu i mozak, utvrdio je list. Većina ovih stanja traje najmanje 90 dana nakon primitka injekcije.

U svojoj studiji znanstvenici su promatrali iste ljude prije i nakon injekcije kako bi utvrdili kako su injekcije promijenile njihov rizik od razvoja novih zdravstvenih problema. Otkrili su da prosječna osoba ima 21 posto veću vjerojatnost da će imati novu dijagnozu u tri mjeseca nakon injekcije nego u tri mjeseca prije injekcije.

“Budući da je gotovo 240 milijuna odraslih u SAD-u dobilo cjepivo, povećanje se pretvara u milijune dodatnih novih zdravstvenih problema dijagnosticiranih u mjesecima nakon cijepljenja, i desetke milijuna širom svijeta,” objašnjava Alex Berenson na svom Substacku.

Čini se da je najvjerojatnija “nuspojava” injekcija covida miokarditis (i drugi srčani problemi).

U tri mjeseca nakon injekcije rizik od razvoja hipertenzije povećava se za 25 posto, pokazalo je dalje istraživanje. Kod depresije, ekcema, dijabetesa i celulita rizik se povećava za 10-20 posto nakon injekcije u odnosu na prije injekcije.

Najgori rizik je miokarditis, kaže studija. Covid injekcija povećava rizik od srčane infekcije za čak 260 posto – pogotovo ako ste muškarac.

“Miokarditis je poznata nuspojava uzrokovana mRNA cjepivima, tako da je činjenica da je postojala posebno visoka stopa dodatnih dijagnoza snažan dokaz da je signal koji su istraživači pronašli bio pravi”, piše Berenson .

Sveukupno, istraživači su otkrili da je među 284 000 odraslih osoba kojima je ubrizgan covid, koje su procijenili, dijagnosticirano gotovo 6 000 novih i dodatnih zdravstvenih stanja unutar 90 dana nakon što su im igle ubačene u ruku.

“S oko 237 milijuna cijepljenih odraslih osoba u SAD-u, ta bi procjena značila oko 5 milijuna dodatnih dijagnoza za probleme poput dijabetesa u tri mjeseca nakon injekcija”, kaže Berenson . “Širom svijeta taj bi broj mogao doseći 25 milijuna.”

Kao što ste mogli očekivati, novine su dobile malo medijske pozornosti, a gotovo nimalo vladine. To je zato što su nalazi u suprotnosti sa službenim narativom da su injekcije protiv covida “sigurne i učinkovite ” .

Druga studija iz Hong Konga također je pokazala nagli porast autoimunih “napada” nakon covid injekcije. Novi slučajevi lupusa, reumatoidnog artritisa i nekoliko drugih ozbiljnih autoimunih bolesti vrtoglavo rastu kao posljedica injekcija.

Ta je studija posebno odredila injekcije mRNA kao krivce. Kineske injekcije inaktiviranog virusa nisu proizvele iste učinke, što pokazuje da su injekcije Moderne i Pfizer-BioNTecha možda najopasnije dostupne covid injekcije.

“Amerikanci nemaju tu mogućnost jer Sjedinjene Države ne dopuštaju upotrebu kineskih inaktiviranih cjepiva protiv covida”, primjećuje Berenson o tome kako su Amerikanci dobili najgora od najgorih “cjepiva”, dok je komunistička Kina dobila “sigurnija” cjepiva.

U odjeljku za komentare netko je napisao da je doživio srčani udar nekoliko tjedana nakon što ga je primio Pfizer. Na kraju je dobio stent. I njegov šogor nakon trećeg cijepanja dobio je srčani udar, a sestra dva moždana udara.

“Ljudi koje poznajemo razvili su razne alergije iako nikada prije nisu imali alergije”, dodala je osoba. “Ovo se ne može cinično objasniti kao puka slučajnost.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp