Anthony Fauci će biti višestruko optužen za ‘ubojstvo iz nemara’

Anthony Fauci će biti višestruko optužen za ‘ubojstvo iz nemara’

Republikanci u Zastupničkom domu pripremaju se izdati kaznene prijave protiv dr. Anthonyja Faucija zbog laganja Kongresu i ubijanja milijuna ljudi.

“Dakle, konkretno pred vašim odborom, a također i pred Random Paulom u Senatu, dr. Fauci se, naravno, oslobodio svih sredstava za dobivanje funkcije”, rekao je novinar Benny Johnson u svojoj ovotjednoj emisiji.

“Rekao je da ne zna ništa o tome. Provjerljivo je i dokazivo da je lagao. Sada, postoje kodovi u Kongresu. Ovdje imam kod, 18 američki kod 1001.”

“1001”, rekao je Jordan.

Izjave — lažne izjave Kongresu”, rekao je Johnson. “Zbog toga možete biti u zatvoru, možete dobiti čak osam godina zatvora ako svjesno lažete Kongresu. Čini se da nikada nije postojao jasniji slučaj da je neki pojedinac lagao Kongresu.”

“Da, možemo vas zatvoriti – ali vi biste se tada obratili Bidenovom korumpiranom ministarstvu pravosuđa”, rekao je Jordan. “Ne znam, ali mislim da će republikanci to tražiti i ako se mene pita, to bi definitivno morali učiniti. Morali bi imati barem jedan od odbora pod sobom. Pravosudni odbor Senata mogao bi uputiti taj zahtjev, ali sumnjam da će to učiniti s demokratima na čelu.”

“Iskreno, više bih volio da se dr. Fauci vrati i odgovori na još jedan krug pitanja, ali gradimo slučaj. Znate, imali smo dr. Redfielda koji je svjedočio prošli tjedan, predsjedavajući Wenstrup je bio sjajan, kao i ostali svjedoci koji su dovedeni.”

“Dakle, opet, postavljanje temelja”, nastavio je. “Mislim da su dr. Fauci i CDC promijenili definiciju istraživanja povećanja funkcije, tako da Fauci ima prostora za izmicanje, ali oni su istjerali ovaj virus, nema sumnje u to, izbacili su ovaj virus, učiniti ga više — ne znam tehnički, ali napravili su ga sočnijim i smrtonosnijim, pretpostavljam, možda je to točna riječ.”

“Da”, primijetio je Johnson.

“Dakle, to su radili u ovom laboratoriju i mislim da je to jasno”, rekao je Jordan. “Dakle, morat ćemo vidjeti dok budemo prolazili kroz ovu istragu.”

Senator Rand Paul najavio je u srpnju 2021. da će poslati kaznenu prijavu Ministarstvu pravosuđa zbog laganja Kongresu.

Najava senatora Paula dolazi nakon vatrometa s dr. Faucijem zbog njegovih izjava u vezi s financiranjem NIAID-a za istraživanje ‘dobitka funkcije’ na Institutu za virologiju Wuhan preko podizvođača EcoHealth Alliance.

“Dr. Fauci, kao što znate, zločin je lagati Kongresu,” započeo je svoje ispitivanje Faucija senator Paul. “Odjeljak 1001 Kaznenog zakona SAD-a stvara kazneno djelo i petogodišnju kaznu za laganje Kongresu.”

“Na vašem posljednjem posjetu našem odboru 11. svibnja, izjavili ste da NIH nije nikada i nije sada financirao istraživanje poboljšanja funkcije na Institutu za virusologiju Wuhan”, nastavio je Paul. “Ipak, istraživanje povećanja funkcije u potpunosti je proveo dr. Shi u Institutu Wuhan, a financirao ga je NIH.”

U utorak je odabrani pododbor Predstavničkog doma za pandemiju korona virusa održao saslušanja koja su razjasnila Faucijeve brojne laži o podrijetlu SARS-CoV-2.

“Znamo da je Institut za virusologiju Wuhan provodio  istraživanje poboljšanja funkcije  novih korona virusa šišmiša stvaranjem himernih virusa, kombiniranjem dvaju virusa zajedno za testiranje infektivnosti i zarazom miševa s tim virusima radi bivša koordinatorica radne skupine za Covid-19, dr. Deborah Birx potvrđeno je zapravo povećanje funkcije suprotno izjavama dr. Faucija,” rekao je predsjednik Brad Wenstrup (R-OH).

Bivši direktor CDC-a Robert Redfield optužio je dr. Faucija da ga je držao podalje od razgovora s istraživačima kako bi mogao prikriti teoriju o curenju iz laboratorija.

Fauci je nakon toga odbacio Redfieldove optužbe u intervjuu s Neilom Cavutom na Fox Businessu.

Rep. Jim Jordan (R-OH) tada je osudio Faucija zbog obmanjivanja javnosti.

“Pokušavao je pokriti stražnjicu i svi to znaju”, rekao je Jordan. “Ovo je najbolje plaćeni tip u našoj vladi. Dobivao je gomile svote novca da nam kaže stvari koje nisu točne. Američki porezni dolari otišli su u laboratorij u Kini, laboratorij koji nije bio u skladu s kodom, laboratorij koji je radio istraživanje povećanja funkcionalnosti, i odatle je ta stvar definitivno došla i dr. Fauci nije mogao dopustiti da te vijesti izađu u javnost. ”

Vrijeme je da američki Kongres pozove dr. Faucija na odgovornost za obmanjivanje američkog naroda tijekom pandemije korona virusa. Čak i ako do tog konačnog obračuna ne dođe ovaj Senat i Bijela kuća, Republikanska stranka je u pravu kada je počela “graditi slučaj”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp