Dr. Peter McCullough govori o tome kako detoksicirati tijelo i organizam od štetnog učinka cjepiva protiv COVID-a-19”

Dr. Peter McCullough govori o tome kako detoksicirati tijelo i organizam od štetnog učinka cjepiva protiv COVID-a-19”

Dr. Peter McCullough bio je glas razuma u medicinskom sustavu zaluđenom histerijom COVID-a.

Kao vodeći kardiolog, radio je na tome da nas sve educira o tome što – a što nije – znanost iza COVID-a i cjepiva.

I njegova su se upozorenja o cjepivima potvrdila.

U nedavnom članku dr. McCullough je rekao ovo:

Daleko najčešće pitanje koje dobivam od onih koji su primili jedno od cjepiva protiv COVID-19 je: “kako da ovo izbacim iz svog tijela. “Proizvodi mRNA i adenovirusne DNK pušteni su u promet bez ikakve ideje o tome kako ili kada će tijelo ikada razgraditi genetski kod. Čini se da je sintetička mRNA koja se prenosi na lipidne nanočestice otporna na razgradnju ljudskim ribonukleazama prema dizajnu, tako da bi proizvod bio dugotrajan i proizvodio proteinski proizvod od interesa u značajnom vremenskom razdoblju. To bi bila prednost za nadoknadu normalnog ljudskog proteina u stanju rijetkog genetskog nedostatka (npr. alfa galaktozidaza kod Fabryjeve bolesti). Međutim, veliki je problem kada je protein patogeni šiljak SARS-CoV-2. Adenovirusna DNA (Janssen) trebala bi se razgraditi deoksiribonukleazom, međutim to nije iscrpno proučeno.

To ostavlja otapanje Spike proteina kao terapeutski cilj za ozlijeđene osobe od cjepiva. S respiratornom infekcijom, Spike se obrađuje i aktivira pomoću staničnih proteaza uključujući transmembranski serin protein 2 (TMPRSS2), katepsin i furin. Uz cijepljenje, ti se sustavi mogu izbjeći sustavnom primjenom i proizvodnjom Spike proteina unutar stanica. Kao rezultat toga, vjeruje se da je patogeneza sindroma ozljede cjepivom vođena nakupljanjem Spike proteina u stanicama, tkivima i organima.

Nattokinase je enzim koji se proizvodi fermentacijom sojinog zrna s bakterijom Bacillus subtilis var. natto i bio je dostupan kao oralni dodatak. Razgrađuje fibrinogen, faktor VII, citokine i faktor VIII, a proučavan je zbog njegovih kardiovaskularnih prednosti. Od svih dostupnih terapija koje sam koristio u svojoj praksi i među svim predloženim sredstvima za detoksikaciju, vjerujem da nattokinaza i srodni peptidi u ovom trenutku najviše obećavaju za pacijente.

Ako vi ili netko koga volite želite isprobati nattokinazu, The Wellness Company “Spike Support Formula” sadrži nattokinazu plus druge ekstrakte (a naručivanje putem ove veze i poveznica ispod koristi Gateway Punditu).

Spike Support formuli The Wellness Company pronaći ćete:

·        Nattokinase

·        Selen (pomaže tijelu da se popravi i oporavi)

·        Korijen maslačka (djeluje kao sredstvo za detoksikaciju i podržava bolju funkciju jetre)

·        Ekstrakt crne sative (može olakšati popravak stanica)

·        Ekstrakt zelenog čaja (omogućuje dodatnu obranu na staničnoj razini hvatanjem slobodnih radikala)

·        Irska morska mahovina (može pomoći u obnovi oštećenog tkiva i mišića)

Ovdje dr. Jen VanDeWater govori o svim elementima Spike Support formule The Wellness Company:

Ljudi govore o Spike Support formuli The Wellness Company:

“Vidio sam kako dr. McCullough govori o proizvodu i odlučio sam ga isprobati. Mjesec i pol kasnije osjećam se mnogo bolje. Također sam preporučio proizvod članovima obitelji kako bi im pomogao u detoksikaciji od bolnih nuspojava cjepiva.”

“Osjećam se kao da imam maglu u mozgu zadnjih 18 mjeseci i nakon uzimanja ovog dodatka primijetio sam da se magla konačno povlači. Planiram kupiti više za sebe i prijatelja koji pati od srčanih problema.”

“Zahvalan sam tvrtki Wellness Company i što ste izašli s ovim dodatnim proteinskim vitaminima. Ja sam veliki zagovornik prirodnog liječenja, a ne farmaceutskih lijekova. Hvala vam što činite ono što je ispravno i što govorite istinu u svijetu koji je tako mračan.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp