Biden Trumpa nazvao mogućim budućim predsjednikom SAD-a

Biden Trumpa nazvao mogućim budućim predsjednikom SAD-a

Joe Biden imao je još jedan neugodan verbalni lapsus tijekom govora u Philadelphiji kada je pred publikom koja je reagirala s negodovanjem nazvao Donalda Trumpa mogućim budućim predsjednikom, rekavši za njega da je „bivši, a možda i budući predsjednik“.

Biden je bio u Philadelphiji kako bi razgovarao o svom proračunu od 6,8 ​​trilijuna dolara, ali činilo se da mu je Trump još uvijek na umu.

“Imao sam veliku svađu s bivšim predsjednikom, a možda i budućim predsjednikom. Blagoslovi me, oče. U svakom slučaju – šalu na stranu”, rekao je Biden, na što je publika u sindikalnoj dvorani reagirala zvižducima.

Iako mnogi republikanci smatraju da je Trump previše kompromitiran da bi pokrenuo još jednu uspješnu predsjedničku kampanju, četiri ankete prošlog tjedna pokazale su da on preuzima hipotetsko vodstvo nad guvernerom Floride Ronom DeSantisom.

“Iako je do općih izbora još više od godinu i pol, rane ankete pokazuju tijesnu utrku ako se Trump i Biden nađu u revanšu – anketa Washington Posta/ABC Newsa u veljači pokazala je da Trump vodi s 48 do 45 posto među registriranim biračima”, prenosi Daily Mail .

Kao što smo već naglasili, još uvijek postoje pitanja o Bidenovoj mentalnoj oštrini pred sljedećim izborima s obzirom na to da bi imao 82 godine kada bi započeo drugi mandat na vlasti.

Joe Rogan nedavno je rekao da je Biden mentalno “otišao”, dok se istaknuti demokrati privatno protive predsjedničkoj kampanji 2024. unatoč tome što se javno boje to iskazati.

Prva dama Jill Biden također je okarakterizirala pitanja o kognitivnom učinku svog supruga kao “smiješna”, navodeći Bidenovu sposobnost da putuje u inozemstvo kao dokaz da je kompetentan.

Tijekom svog govora u Philadelphiji, Biden je raspravljao o svom nedavno objavljenom prijedlogu proračuna od 6,8 ​​trilijuna dolara za fiskalnu godinu 2024.

Riječ “equity” spomenuta je 63 puta, riječ “transgender” korištena je osam puta, a riječ “queer” korištena je sedam puta.

Izvor: Daily Mail, Twitter, YouTube, The Independent

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp