Insajder iz SZO-a poručio: “Pripremite se, jedinstvena svjetska vlada uspostaviti će se za nekoliko mjeseci”

Insajder iz SZO-a poručio: “Pripremite se, jedinstvena svjetska vlada uspostaviti će se za nekoliko mjeseci”

Svjetska zdravstvena organizacija pojavila se kao oružje Ujedinjenih naroda za preuzimanje globalne kontrole dok organizacija pokreće dvostruki napor da stvori osnovu za jednu svjetsku vladu neizabranih globalista.

Tajni razgovori održani su ovaj tjedan u Ženevi, u Švicarskoj, kako bi se raspravljalo o predloženim amandmanima na Međunarodne zdravstvene propise SZO (IHR), koji se smatraju obvezujućim instrumentom međunarodnog prava. Slični pregovori održani su prošli mjesec kako bi se izradio novi sporazum WHO-a o pandemiji.

A prema jednom insajderu WHO-a, globalistička organizacija udaljena je samo nekoliko mjeseci od stvaranja funkcionalne Jedne svjetske vlade s ugovornim pravima koja zamjenjuju zakone država članica, uključujući Ustav SAD-a i Bill of Rights.

Kako će oni stvoriti ovu svjetsku vladu i što možemo učiniti da je zaustavimo prije nego bude prekasno? Važno je znati tko su izdajice koje prodaju naša bogomdana prava i slobode.

Sada se zapitajte kako su organizacija Klausa Schwaba, SEF, i Rockefellera, Billa Gatesa i Big Pharma organizacije, WHO, došli do riječi “svijet” u svom imenu. Jedina organizacija na svjetskoj razini su Ujedinjeni narodi. Kao što ime sugerira, to je organizacija suverenih nacija. Narodi govore, a ne svijet, a još manje privatne organizacije poput SEF-a i privatno financirane organizacije poput WHO-a.

I da se zna, najveći financijer WHO-a, kada dodate Zakladu Bill & Melinda Gates i GAVI Alliance, je Bill Gates, neizabrani svjetski car zdravlja.

Ovi globalisti već su nas brzo povukli prisvajanjem imena koje sugerira da dvije privatne organizacije – WHO i SEF – govore u ime svijeta. Obje ove organizacije su u procesu stjecanja ove privatne moći nad čovječanstvom.

SEF djeluje već 53 godine, a WHO od 1948. godine kada ju je osnovao Rockefeller. U ovoj tekućoj godini, WHO ulaže velike napore da preuzme zdravstvenu politiku svake zemlje. Ako WHO uspije, ova privatno financirana organizacija bit će neovisna o vladama i neće imati političku odgovornost prema ljudima.

Ista organizacija koja je lagala i obmanjivala svojim uvjeravanjem da je cjepivo protiv Covida “sigurno i učinkovito” grabi moć da svijetu, uključujući i Sjedinjene Države, nametne kakav god diktat biološkog nadzora želi.

Kakav trajni kapacitet za biološki nadzor traži WHO?

◦ Ovlaštenje za distribuciju zdravstvenih proizvoda diljem svijeta

◦ Ovlaštenje za razvoj regulatornih smjernica za ubrzano praćenje zdravstvenih proizvoda

◦ Sposobnost “suzbijanja širenja lažnih i nepouzdanih informacija” o javnozdravstvenim događajima i protumjerama za pandemiju

◦ Sposobnost za razvoj globalne zdravstvene baze podataka kako bi se omogućila provedba putovnice za cjepiva

Jeste li zadovoljni s ovim?

I SEF i WHO djeluju izmišljajući prijetnje i kontrolirajući njihova objašnjenja, kao što su globalno zatopljenje i pandemije izazvane čovjekom, čije je rješenje centralizacija moći i erozija nacionalnog suvereniteta i odgovornosti prema ljudima.

Evo vrlo simbolične fotografije koju je podijelio šef WHO-a Tedros, a prikazuje hinduističko božanstvo Shivu, miljenika elite, također poznatog kao “Uništavač”. Kroz uništenje, Shiva omogućuje duboku transformaciju. To ide uz omiljeni moto elite.


I evo činjenice: u CERN-u također postoji istaknuta statua Shive.

Ako želite razumjeti kakvu svjetsku vladu WHO namjerava uvesti, ima smisla pogledati posljednjih nekoliko godina.

WHO je riješio pandemiju Covida na vrlo specifičan način. Naime, svaka njihova odluka bila je destruktivna i imala je potpuno negativne posljedice za čovječanstvo.

Kada je virus bio ograničen samo na Kinu, WHO je osudio vlade koje su htjele ograničiti putovanja koja potječu iz Kine.

Unatoč zdravom razumu, WHO je tvrdio da ograničenja putovanja ne bi bila učinkovita protiv širenja virusa.

Nakon što se virus proširio svijetom, WHO je inzistirao na najrestriktivnijoj i najrepresivnijoj politici zatvaranja u ljudskoj povijesti, uzrokujući golemi ekonomski kolaps i potpuno preoblikovanje društva.

Zatim je, vjeran svojim korijenima Rockefellerove organizacije, WHO blokirao svaki tretman za Covid koji nije uključivao ubrizgavanje toksične mRNA u vašu ruku.

A WHO ima ogromnu moć nad svjetskim medijima.


Uključujući društvene mreže i YouTube, koje je tijekom pandemije u potpunosti kontrolirao WHO

U ovom nezdravom okruženju, WHO je težio i krenuo u masovno otimanje vlasti koje traje do danas. U suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom, ova organizacija sada zagovara stvaranje visokotehnoloških policijskih država, a inzistira na tome da svi nastave s cjepivom i beskrajnim dozama, unatoč jasnim dokazima da ne djeluju i uzrokuju nemjerljivu štetu.

A mainstream mediji besramno promoviraju svoju stvar, pokušavajući isprati mozak ovcama da prihvate Big Brother i Novi svjetski poredak. Evo nekoliko naslovnica časopisa i naslova koji eksplicitno koriste proizvedenu prijetnju Covida kako bi omogućili Big Brother.

Ovdje francuski časopis kaže “Može li nas Big Brother spasiti?”U Velikoj Britaniji to je bilo još eksplicitnije. Evo zapanjujućeg naslova iz The Timesa.


I u Quebecu su navijali za Big Brother i molili globalističku elitu da im oduzme prava i slobode.


Uzimajući u obzir činjenicu da je Bill Gates trenutačno najveći financijer WHO-a te da je također dio ID2020 – koji zagovara korištenje cjepiva za izradu digitalne osobne iskaznice pomoću tetovaže ili mikročipa – jasno možemo vidjeti da je prava agenda WHO-a je uvesti jedinstveni svijet, vladu po uzoru na kinesku autoritarnu taktiku.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp