Nova misteriozna smrt: 16-godišnjak doživio srčani udar u žičari

Nova misteriozna smrt: 16-godišnjak doživio srčani udar u žičari

Kome još nije jasno što se tu zapravo događa? Dakle mlada osoba se ukrca na žičaru i na vrh stigne mrtav. Oprostite nma sarkazmu, ali kako drugačije shvatiti ovu vijest? Naravno, takvih incidenata u ovoj dobnoj skupini nije bilo prije 2021. godine – ili se radilo o rijetkosti kojoj nema premca. Onome tko vjeruje u mainstream laži da se od “zaboravljenog disanja” može dobiti srčani udar, više si ne može pomoći ni pri najboljoj volji na svijetu.

Dana 5. ožujka, 16-godišnji Talijan ukrcao se u sjedalicu žičare u Praliju u Valle Germanesci blizu Torina. Tijekom putovanja mladić je doživio srčani udar. Spasilačka mehanizacija pokrenula se na planinskoj stanici do dolaska profesionalnih spašavatelja, drugi skijaš je preuzeo umjetno disanje. Nakon toga je od strane policije korištena masaža srca i defibrilator.

Spasilački helikopter odvezao ga je u bolnicu u Torinu nakon samo 35 minuta. Tamo mu nisu mogli pomoći, mjere održavanja su uz suglasnost roditelja isključene 9. ožujka. Kako prenose talijanski mediji , dogovorili su se da će preostali organi biti donirani.

Misteriozni srčani udari kod mladih ljudi, koji su često smrtonosni, javljaju se iz mnogih zemalja svijeta, posebno onih koje su podlegle zapadnjačkom ludilu cijepljenja. 

Sumnja se da nova eksperimentalna mRNA cjepiva imaju veze s iznenadnim smrtnim slučajevima diljem svijeta. Međutim, mainstream mediji, zdravstvene vlasti i političari i dalje odbijaju pokrenuti istrage ovdje, a obično se mršte čak i govoriti o ovom izuzetno ozbiljnom problemu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp