Rumunjski europarlamentarac poručio: Uspostava digitalnog identiteta temelj je globalističke tiranije

Rumunjski član Europskog parlamenta, Cristian Terhes, jedan je od nekolicine europskih parlamentaraca, koji se bore za vladavinu ljudskih prava i sloboda. Meni je jasno da ni demokraciju ne mogu izjednačiti sa slobodom, ali u odnosu na sustav koji globalisti žele uspostaviti putem svojih pijuna u svim bitnijim instancama vlasti, svakako je bolja opcija. Eventualno uspostavljanje digitalnog identiteta temelj je tiranije. Sve je do nas i na nama.

“Demokracija ili tiranija u EU?!


Kada znate sve o vašoj vladi, drugim riječima, kada imate transparentnost i, pogotovo, odgovornost, imate demokraciju.  Kada vlada zna sve o vama, imate tiraniju.

Europska komisija radi na implementaciji digitalnog identiteta na ezropskom nivou, što je okvir za implementaciju sustava socijalnog kreditiranja.


Sličan sustav se upravo koristi u Kini, a uspostavljen je da prati ljude, uvjetuje ih u ostvarivanju svojih osnovnih prava. Pod liderstvom Ursule von der Leyen, Europska Unija se transformira iz područja slobode i poštovanja osnovnih prava u tiraniju, gdje su korupcija, manjak transparentnosti i odgovornosti, kao i zanemarivanje ljudskih prava, postali nova norma.


Ako želite svjetliju, slobodniju i bolju budućnost za sebe, svoju djecu i unuke, morate se uključiti.

 

Prvo – tražite od članova Europskog parlamenta iz vaše zemlje da glasaju protiv implementacije Europskog Digitalnog Identiteta.

 

Drugo – identificirajte stranke u vašoj zemlji koje se bore ili su voljne boriti se za vaša prava na europskom nivou. Pandemija covida je dokazala koji od njih zaslužuju ili ne zaslužuju povjerenje.

 

Zadnje ali ne i posljednje, ako oni više nisu vrijedni vašeg povjerenja glasajte za druge koji će vas predstavljati u Europskom parlamentu, tako da se možemo zajedno boriti za bolju, jaču i slobodniju Europu.”


Cristian Terhes, rumunjski član Evropskog parlamenta

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp