Napokon su priznali: Njemački ministar zdravstva poručio da cjepivo uzrokuje trajne posljedice kod velikog broja ljudi

Napokon su priznali: Njemački ministar zdravstva poručio da cjepivo uzrokuje trajne posljedice kod velikog broja ljudi

U šokantnom otkriću, njemački ministar zdravstva Karl Lauterbach javno je priznao da je savezna vlada itekako svjesna raširenih ozljeda koje se pripisuju cjepivu protiv COVID-a. Lauterbach je priznao da su cjepiva žrtvama uzrokovale “teške invaliditete” i “trajne” ozljede, koje je vlada pokušala financijski nadoknaditi.

intervjuu za ZDF Heute Journal, Lauterbach je priznao da su cjepiva žrtvama uzrokovali “teški invaliditet” i “trajne” ozljede, koje je vlada pokušala financijski nadoknaditi.

“Prije svega, ono što se dogodilo ovim ljudima je apsolutno zastrašujuće, a svaki pojedini slučaj je jedan previše”, odgovorio je Lauterbach kada su ga zamolili da razgovara s osobama ozlijeđenima cjepivom. “Iskreno, jako mi je žao ovih ljudi. Postoje teški invaliditeti, a neki od njih bit će trajni. Dakle, teško je. Ono što mi kao država radimo je da zdravstvene osiguravajuće kuće plaćaju troškove liječenja, a savezne države snose troškove potpore, ako je potpora potrebna. Ali zapravo imamo problema s obje strane, jer još nemamo lijekove za njihovo liječenje. Oni se grozničavo istražuju. Pravo na naknade također je često vrlo birokratski povezano. Tako da stvarno razumijem ljude koji se ovdje žale.”

Lauterbach je također izjavio da vlada pokušava bolje identificirati i reagirati na ozbiljne ozljede od cjepiva, za koje je tvrdio da se “događaju u manje od 1 na 10.000 cijepljenja prema Institutu Paul Ehrlich”. Međutim, istraživač Steve Kirsch istaknuo je da se ozbiljne ozljede zapravo događaju u “bliže 1 od 100 doza”.

Na pitanje o njegovim prethodnim komentarima u vezi sa sigurnošću i učinkovitosti cjepiva, Lauterbach je priznao: “Pa, to je bilo pretjerivanje koje sam jednom napravio u pogrešnom tvitu. Ali to u osnovi nije bio moj stav. Već sam vrlo, vrlo često komentirao nuspojave cijepljenja. Na primjer, ja… Ali često ste nakon toga govorili da jedva da ima ili praktički nema [nuspojava]. Ponovno ste to rekli u [televizijskom talkshowu] Anne Will. Dakle, uvijek ste ostavljali dojam da nuspojave zapravo uopće nisu problem.”

“Ali to nije u redu”, odgovorio je Lauterbach. “1 od 10.000 [je ozlijeđen], tako da možete reći da je to puno, ili možete reći da nije tako puno. Ali cjepivo doista štiti od ozbiljnih bolesti i, usput, vrlo često također smanjuje rizik od dugoročnog Covida.”

Priznanje ministra zdravstva dodatno je potaknulo skepticizam o sigurnosti i učinkovitosti cjepiva protiv COVID-a, a propust vlade da preuzme odgovornost za ove ozljede izazvao je bijes javnosti. Budući da mainstream mediji i vlada nastavljaju poticati masovno cijepljenje, važnije je nego ikada potražiti alternativne izvore informacija i donositi informirane odluke o svom zdravlju.

Ovo najnovije otkriće još je jedan primjer kako vlada nije dala prioritet sigurnosti i dobrobiti svojih građana. Vrijeme je da vlastodršce pozovemo na odgovornost i zatražimo transparentnost i odgovornost kada je u pitanju naše zdravlje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp