Elon Musk javno promiče mRNA tehnologiju za liječenje raka

Elon Musk javno promiče mRNA tehnologiju za liječenje raka

Elon Musk, milijarder, izvršni direktor SpaceX-a i Tesle, ponovno pokušava obmanuti javnost promičući korištenje sintetičke mRNA za liječenje raka. U nedavnom tweetu Musk je rekao: “Sintetička mRNA ima veliki potencijal za liječenje raka.” Međutim, ova izjava je opasna laž i samo je posljednji primjer Muskovog pokušaja da igra s obje strane ograde.

Prema riječima vrhunskog američkog liječnika, ova tehnologija je opasna i može dovesti do raka, poremećaja imunološkog sustava i drugih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Dr. Ryan Cole, govoreći u programu EpochTV-a “Činjenice su važne” tijekom Globalnog summita o COVID-u održanog u Houstonu, Teksas 8. travnja, upozorio je da mRNA proizvodi šiljasti protein koji uzrokuje zgrušavanje, upalu srca i rak.

“U normalnoj mRNA, imate stanice koje šalju poruke cijeli dan… mRNA se općenito razgrađuje u roku od nekoliko minuta do možda sat ili dva. “MRNA ne bi trebala postojati”, rekao je dr. Cole. “Ali kad stavite ovaj sintetski pseudouridin [u svoje tijelo], tijelo ne zna što bi s njim, gleda ga i kaže: ‘Hmm, ne znam što da radim. Dakle, neću ga slomiti.’ I tako izbjegava taj proces razgradnje, a također izbjegava i imunološki odgovor. Ali također snižava naš imunološki sustav, što nije dobro jer se druge stvari – rak, virusi – bude.

Unatoč ovim upozorenjima, Musk nastavlja forsirati tehnologiju sintetičke mRNA kao lijek za rak, zanemarujući potencijalne rizike i opasnosti. Ovo postavlja pitanja o Muskovim pravim motivima i odanosti.

Kako globalistička elita nastavlja gurati svoju opasnu mRNA tehnologiju u mase, oni postaju sve očajniji u pronalaženju novih načina da uvjere ljude da se podvrgnu njihovim cjepivima. Prema Billu Gatesu, jedini način da se “popravi” neadekvatna genetika domaćih životinja je cijepiti ih novim mRNA cjepivima. Gates postaje sve arogantniji i više se ne srami otvoreno izraziti svoje prave namjere za planet.

Nažalost, čini se da je Elon Musk na istoj strani kao Gates i globalistička elita. Iako možda zabavlja publiku na Twitteru, Mask iza kulisa opskrbljuje globaliste tehnologijom koja im je potrebna za napad na naše mozgove, što dovodi do masovnog porobljavanja i kontrole uma.

Muskovo ponašanje ne bi trebalo iznenaditi one koji su obraćali pozornost. Godine 2016. osnovao je tvrtku Neuralink čiji je cilj povezati ljudski mozak s računalom. Tvrtka razvija moždani čip ultra-visoke propusnosti za povezivanje ljudi, računala i umjetne inteligencije, koji Musk naziva “Fitbit u vašoj lubanji sa sitnim žicama”. Ova bi tehnologija mogla dovesti do masovnog porobljavanja i kontrole uma, a duboko je zabrinjavajuće što Musk radi u tandemu s globalističkom elitom na ovom projektu.

Zapravo, Muskova odlučnost da stavi čipove u mozgove ljudskih subjekata otkriva koliko blisko surađuje s osnivačem Svjetskog ekonomskog foruma Klausom Schwabom, koji raspravlja o čipovima od 2016. Muskova podrška ovoj tehnologiji jasan je pokazatelj da je on dio globalistička elita, koja potajno radi na porobljavanju čovječanstva poput Gatesa i Schwaba.

Vrijeme je da javnost shvati opasnosti sintetičke mRNA i tehnologije moždanih čipova te da odbaci lažna obećanja ljudi poput Elona Muska koji tvrde da im je u srcu naš najbolji interes dok potajno rade na potkopavanju naših sloboda i kontrolu nad našim umovima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp