Veliko resetiranje: Novinar otkriva uske veze Grete Thunberg sa Svjetskim ekonomskim forumom Klausa Schwaba

Veliko resetiranje: Novinar otkriva uske veze Grete Thunberg sa Svjetskim ekonomskim forumom Klausa Schwaba

Novinar dr. Simon Goddek prokopao je pozadinu Grete Thunberg i otkrio da nije slučajno što je Greta otkrivena na prosvjedu 20. kolovoza 2018. te da je upravo Ingmar Rentzhog otkrio malu Gretu kako prosvjeduje protiv globalnog zatopljenja.

Dana 20. kolovoza 2018., Thunberg, koja je tada imala 15 godina, izostala je iz škole kako bi prosvjedovala ispred švedskog parlamenta tražeći dodatne akcije protiv klimatskih promjena.

Ingmar Rentzhog vodi tvrtku WeDontHaveTime i predsjednik je krajnje ljevičarskog think tanka Global Challenge.

Greta i njezina majka izdale su knjigu četiri dana nakon što je ona fotografirana na prosvjedu u parlamentu, a ostalo je povijest. Sada imamo predavanja mlade kvaziljevičarke ispranog mozga koja nema pojma o stvarnosti.

Preko dr. Simona Goddeka:

Što sam više kopalo po  priči pod nayivom „GretaThunberg“, to sam više shvaćao da tu nešto smrdi. Nije SLUČAJNO da se prvi put pojavila 20. kolovoza 2018., prosvjedom ispred švedskog parlamenta, da bi SLUČAJNO četiri dana kasnije izašla knjiga koju je napisala zajedno sa svojom majkom.

Ali to nije sve – PR mašina za nju već je bila u punom pogonu 20. kolovoza, zahvaljujući čovjeku po imenu Ingmar Rentzhog, koji je financirao i vodio kampanju preko svoje tvrtke @WeDontHaveTim. I pogodite što? Rentzhog je također SLUČAJNO predsjednik think tanka “Global Challenge” ( @ChallengesFnd ), koji sada SLUČAJNO u potpunosti financira milijarderka po imenu Kristine Person, članica Švedske socijaldemokratske radničke stranke i bivša ministrica u vladi pod Stefanom Löfven.

I ako to nije dovoljno, Rentzhog je 20. kolovoza sasvim SLUČAJNO prošao pokraj švedskog parlamenta i susreo Gretu tijekom njezina prosvjeda koji je slijedio, fotografirajući je. Ali čekajte, ima još – Rentzhog i Gretina majka već su se susreli na konferenciji o klimi 4. svibnja 2018., što je SLUČAJNO točan datum kada je Rentzhog postao izvršni direktor gore spomenutog think tanka.

I evo nečeg zanimljivog – i Kristine Person i Stefan Löfven slučajno su članovi WEF- a Klausa Schwaba. Nevjerojatno je kako se čini da sve te veze zaokružuju puni krug, zar ne? Jasno mi je da se ovdje nešto sumnjivo događa iza kulisa. Ti ljudi manipuliraju javnošću i zlorabe svoju moć za vlastitu političku korist. Moramo biti svjesni njihove taktike i upozoriti sve koje poznajemo na Veliko resetiranje i Četvrtu industrijsku revoluciju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp