Jeste li čuli za Clean Slate, dodatak prehrani koji navodno čisti zloglasni grafen oksid iz organizma

Mnogi naši cijenjeni čitatelji u više navrata su nam sugerirali kako često objavljujemo ljude koji su iznenada preminuli ili im je zdravlje bilo narušeno zbog primanja Covid cjepiva, ali gotovo nikada ne objavljujemo o tome kako da se ljudi očiste od raznih otrova i toksina koje su unijeli u svoje tijelo i organizam. Stoga smo odlučili poslušati vaše sugestije i predstaviti vam  „Clean State“ dodatak ishrani koji detoksicira tijelo i prema tvrdnjama korisnika, posjeduje moć čišćenja zloglasnog grafen oksida iz organizma.

Američka kompanije ROOT koja ima desetak proizvoda iz zdravstvenog i beauty programa no najvažniji, a ujedno i najprodavaniji proizvod je Clean Slate koji se pokazao kao vrhunski čistač teških metala, toksina, ali i GRAFEN OKSIDA iz organizma. S obzirom da živimo u vrlo turbulentnim vremenima te smo zatrovani s neba, kroz hranu i piće, razne lijekove i nadasve kroz takozvano COVID cjepivo, Clean Slate bi prema ispovijesti korisnika trebao pružiti rješenje.

Naime, proizvođač tvrdi da su “CleanSlate kapi 100% prirodne. Radi se o dodatku prehrani s vitaminom C s dodanom vlastitom patentiranom formulom i elementima u tragovima, dobiveni zaštićenim patentom, gdje se molekula klinoptilolita, koja ima oblik saća, razgrađuje i koristeći patentirani proces pretvara u najmanje moguće čestice. Kada poput magneta uđu u tijelo, privlače toksine koji se uklanjaju izravno iz tijela. Rezultati klijenata su oni koji pokazuju zaista veliku učinkovitost. Kapi iz tijela ne uklanjaju dobre stvari.”

Više o samom lijeku i njegovom sastavu možete pročitati ovdje na poveznici ispod.

https://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-7075-10-2

Za sve koji su zainteresirani, Clean Slate je sada za narudžbu dostupan i u Hrvatskoj a možete ga naručiti na poveznicama ispod

https://therootbrands.com/ivan.ivo.horvat1965

https://therootbrands.com/josipmalek7 


https://therootbrands.com /ivickresimir94

Ono što je još važno naglasiti da je Clean Slate ortosilikatna kiselina dobivena od zeolita klinoliptolita, 

Više o svemu u videima ispod

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp