Jeste li čuli za Clean Slate, dodatak prehrani koji navodno čisti zloglasni grafen oksid iz organizma

Jeste li čuli za Clean Slate, dodatak prehrani koji navodno čisti zloglasni grafen oksid iz organizma

Mnogi naši cijenjeni čitatelji u više navrata su nam sugerirali kako često objavljujemo ljude koji su iznenada preminuli ili im je zdravlje bilo narušeno zbog primanja Covid cjepiva, ali gotovo nikada ne objavljujemo o tome kako da se ljudi očiste od raznih otrova i toksina koje su unijeli u svoje tijelo i organizam. Stoga smo odlučili poslušati vaše sugestije i predstaviti vam  „Clean State“ dodatak ishrani koji detoksicira tijelo i prema tvrdnjama korisnika, posjeduje moć čišćenja zloglasnog grafen oksida iz organizma.

Američka kompanije ROOT koja ima desetak proizvoda iz zdravstvenog i beauty programa no najvažniji, a ujedno i najprodavaniji proizvod je Clean Slate koji se pokazao kao vrhunski čistač teških metala, toksina, ali i GRAFEN OKSIDA iz organizma. S obzirom da živimo u vrlo turbulentnim vremenima te smo zatrovani s neba, kroz hranu i piće, razne lijekove i nadasve kroz takozvano COVID cjepivo, Clean Slate bi prema ispovijesti korisnika trebao pružiti rješenje.

Naime, proizvođač tvrdi da su “CleanSlate kapi 100% prirodne. Radi se o dodatku prehrani s vitaminom C s dodanom vlastitom patentiranom formulom i elementima u tragovima, dobiveni zaštićenim patentom, gdje se molekula klinoptilolita, koja ima oblik saća, razgrađuje i koristeći patentirani proces pretvara u najmanje moguće čestice. Kada poput magneta uđu u tijelo, privlače toksine koji se uklanjaju izravno iz tijela. Rezultati klijenata su oni koji pokazuju zaista veliku učinkovitost. Kapi iz tijela ne uklanjaju dobre stvari.”

Više o samom lijeku i njegovom sastavu možete pročitati ovdje na poveznici ispod.

https://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-7075-10-2

Za sve koji su zainteresirani, Clean Slate je sada za narudžbu dostupan i u Hrvatskoj a možete ga naručiti na poveznicama ispod

https://therootbrands.com/ivan.ivo.horvat1965

https://therootbrands.com/josipmalek7 


https://therootbrands.com /ivickresimir94

Ono što je još važno naglasiti da je Clean Slate ortosilikatna kiselina dobivena od zeolita klinoliptolita, 

Više o svemu u videima ispod

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp