Ministar zdravstva Floride Joseph Ladapo poručio je da se nitko više ne bi trebao cijepiti

Ministar zdravstva Floride Joseph Ladapo poručio je da se nitko više ne bi trebao cijepiti

U obraćanju, ministar zdravstva Floride Joseph A. Ladapo rekao je da nova “cijepljenja” protiv Covida imaju posebno problematičan sigurnosni profil. Ministarstvo zdravstva SAD-a puno je bijesa pismenim putem ukorilo Ladapa: njegove su izjave po njima bile opasnost za javno zdravlje.

Ladapoa je 2021. imenovao glavnim kirurgom republikanski guverner Floride, budući republikanski predsjednički kandidat Ron DeSantis, što je otprilike jednako položaju ministra zdravstva.

Ladapo je prošle godine objavio zdravstveni vodič u kojem zdravoj djeci ne savjetuje cijepljenje protiv korone. Time je proturječio potrebnom javnom konsenzusu koji također preporučuje medicinski besmisleno i opasno cijepljenje djece u SAD-u.

Ladapo je uglavnom savjetovao da se ne cijepe muškarcima do 39 godina, budući da je upravo u ovoj populacijskoj skupini dokazano 84-postotno povećanje smrtnosti od srčanih bolesti .

Citirajući studiju objavljenu u Lancetu, Ladapo je objasnio da bi se zaštita od infekcije čak smanjila nakon cijepljenja protiv Covida. Prema ovoj studiji, rizik od zaraze trebao bi se čak povećati nakon sedam mjeseci, što znači da bi cijepljene osobe češće obolijevale od Covida od necijepljenih. (U osnovi, ovo odgovara okolnostima koje svatko može subjektivno percipirati ako samo malo držite oči otvorene.)

Ministarstvo zdravstva, koje vode ekstremno ljevičarski nastrojneni demokrati pod vodstvom Joea Bidena, zgroženo je Ladapovom politikom i izjavama. U dopisu su odgovorni naveli da bi njegove izjave predstavljale opasnost za javnu sigurnost. Florida je jedna od američkih država koja se najmanje željela podvrgnuti diktatu Corone. Mjere su rano okončane, postoje zakoni protiv diskriminacije necijepljenih. I ekonomski i zdravstveni podaci pokazuju da je to bio pravi put – Florida se, sa svojim posebnim putem, može smatrati “Švedskom” SAD-a za usporedbu.

Apsurdno, suprotno svim činjenicama, službenici FDA-e su tvrdili da cijepljene osobe imaju mnogo manje problema sa srčanim udarom od necijepljenih. To pokazuje da je borba za suverenitet tumačenja navodne pandemije korone daleko od kraja. Dok se slučaj ne riješi pred redovnim sudovima, od stanovništva će se i dalje očekivati ​​mnoge neistine. Na svakom pojedincu je da se informira i donese potrebne zaključke.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp