Mike Tyson – Bivšem Predsjedniku Trumpu je mjesto u Bijeloj kući, a ne u zatvoru

Mike Tyson – Bivšem Predsjedniku Trumpu je mjesto u Bijeloj kući, a ne u zatvoru

Bivši Predsjednik Donald Trump ne bi trebao biti uhićen jer njegovi politički protivnici “imaju plan”, prema boksačkoj ikoni Mikeu Tysonu, koji kaže da je Trumpu mjesto u Bijeloj kući, a ne u zatvoru.

Tyson i Trump dugo su prijatelji, a bivši prvak u teškoj kategoriji podržao je tadašnjeg novoizabranog predsjednika još u prvim danima predizbora u jesen 2015. godine.

“Ne znam, volim zadržati svoje mišljenje za sebe jer se ljudi uzrujaju, ali on mi se osobno sviđa”, rekao je Tyson. “Poznajem Trumpa više od 30 godina. Nemam istu perspektivu kao svi ostali. Imam ljudsku perspektivu”.

Tyson je posljednjih godina govorio da je konzervativac i da je postajao konzervativniji kako je stario. Prošle je godine, na primjer, rekao Greti Van Susteren iz NewsMaxa da biti konzervativan znači imati “zdrav razum”. Tyson je također spomenuo za Breitbart News da se nedavno pojavio u emisiji osnivača InfoVorcea Alexa Jonesa.

Na pitanje Breitbart Newsa što treba učiniti da se Amerika vrati na pravi put, Tyson je rekao: “Moramo voljeti jedni druge”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp