Trilateralna komisija proglasila je 2023. godinu prvom godinom Novog svjetskog poretka

Trilateralna komisija proglasila je 2023. godinu prvom godinom Novog svjetskog poretka

Pedeseta obljetnica Trilateralne komisije označava kulminaciju njezina samoproglašenog “Novog međunarodnog ekonomskog poretka”. Dana 12. ožujka, Trilateralna komisija održala je plenarni sastanak u New Delhiju, Indija, kako bi raspravila pitanja vezana uz globalizaciju. “Tehnotronička era” suosnivača Trilateralne komisije Zbigniewa Brzezinskog očito je službeno stigla.

Usred novih globalnih saveza koji se formiraju dok Indija i Kina nastoje normalizirati odnose, a Kina je upravo posredovala u odnosima između Saudijske Arabije i Irana, globalistički narativ otvorio je novo, a možda i posljednje, poglavlje. Prema NikkeiAsia, neimenovani član Trilateralne komisije obratio se plenarnom sastanku i izjavio:

„Tri desetljeća globalizacije — definirana kao integrirana, slobodno-tržišna i deflacijska — zamijenjena su onim što će biti višedesetljetno razdoblje globalizacije definirano kao fragmentirano, ne slobodno tržište, već utemeljeno na industrijskoj politici i strukturno inflatorno. Ova 2023. godina je prva godina ovog novog globalnog poretka”.

Ovo odražava Brzezinskijevu ranu strategiju transformacije svijeta kako je napisao u knjizi Između dva doba: Uloga Amerike u tehnetroničkoj eri:

„Nacionalna država kao osnovna jedinica organiziranog ljudskog života prestala je biti glavna kreativna snaga: međunarodne banke i multinacionalne korporacije djeluju i planiraju u smislu koji je daleko ispred političkih koncepata nacionalne države“.

Dobrodošli u “novi globalni poredak”.

Trilateralna komisija daje signal WEF-u

Klaus Schwab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), rekao je 2020.: “Pandemija predstavlja rijedak, ali uzak prozor prilike za promišljanje, ponovno osmišljavanje i ponovno postavljanje našeg svijeta.” Ovo je uslijedilo nakon analize da je takozvana pandemija bila državni udar tehnokracije koji je više od 45 godina nastajao u rukama Trilateralne komisije. Zapravo, izvorni “Novi međunarodni ekonomski poredak” Komisije nije bio ništa više od tehnokracije zamišljene od 1930-ih. Bila je to tehnotronička era Brzezinskog. Bio je to održivi razvoj Ujedinjenih naroda. Bio je to Bidenov Green New Deal – sve jedno te isto čiju su strategiju provodili članovi Trilateralne komisije počevši od 1973. godine.

WEF je duboko povezan s Ujedinjenim narodima i snažno promiče svoje ciljeve održivog razvoja. Na web stranici VEF-a stoji:

Pandemija COVID-19 donijela je mnoge izazove, ali je ponudila i prilike. Svjetski ekonomski forum već više od 50 godina okuplja ljude na globalnim sastancima na vrhu, ali sada imamo jedinstvenu priliku to iskustvo iskoristiti putem interneta.

Kao dio Summita o utjecaju na održivi razvoj 2020., Svjetski ekonomski forum eksperimentira s 3D okruženjem koje omogućuje prostorno istraživanje ciljeva održivog razvoja, otkrivanje sadržaja specifičnog za SDG i doživljavanje okruženja fizičkog događaja s vašeg računala.

Kada Schwab kaže da WEF “ponovno zamišlja budućnost”, potpuno vara. Budućnost su već osmislili prvi članovi Trilateralne komisije kao što su Zbigniew Brzezinski, David Rockefeller, Richard Gardner i Henry Kissinger (svi članovi osnivači).

Švab je na WEF blogu 3. lipnja 2020. napisao:

Kako bismo postigli bolji ishod, svijet mora djelovati zajedno i brzo kako bi ponovno izgradio sve aspekte naših društava i gospodarstava, od obrazovanja do društvenih ugovora i uvjeta rada. Svaka zemlja, od Sjedinjenih Država do Kine, mora sudjelovati, a svaka industrija, od nafte i plina do tehnologije, mora se transformirati. Ukratko, potrebno nam je “Veliko resetiranje” kapitalizma.

Sada je Trilateralna komisija, djelujući kao bek, proslijedila poziv WEF-u da je “Ova godina 2023. prva godina ovog novog globalnog poretka.” Drugim riječima, povucite sve korake. Stiglo je veliko resetiranje. Plan borbe za ukidanje kapitalizma i ekonomije slobodnog tržišta treba provesti.

Što to znači za 2023.?

Već proživljavamo „polikrizu propasti“ u kojoj se više kriza obrušava na nas u isto vrijeme. Postoji ljudska kriza koja se bori protiv ugljena, nafte i prirodnog plina. Postoji kriza hrane koju je stvorio čovjek i koja se bori protiv svih tradicionalnih prehrambenih sustava. Postoji umjetna financijska kriza koja prijeti potpunim kolapsom postojećeg financijskog sustava. Postoji ljudski vojni sukob između Rusije i Ukrajine (zapravo kolektivnog Zapada) koji postaje Treći svjetski rat.

Bilo koja od ovih neriješenih kriza mogla bi se promatrati kao politika “spaljene zemlje” gdje je moguće potpuno uništenje. Kad bi se sve četiri aktivirale u isto vrijeme, to bi bilo jednako atomskom ratu koji bi rezultirao doslovno “mračnom zimom”. Takav urušeni svijet tada bi bio zreo za potpuno zarobljavanje i ponovnu izgradnju u distopiju tehnokracije.

Nemojte biti neinformirani

“Nažalost, rijetko tko je godinama vjerovao Trilateralnoj komisiji. Izričito ću reći da je prva osoba koja ih je “hakirala” bio pokojni znanstvenik i profesor Anthony C. Sutton, s kojim sam koautor Trilaterale nad Washingtonom, I. i II. tom između 1978.-1981. Rijetki su obraćali pažnju tada, kao što malo tko obraća pozornost danas. Tada smo bili nemilosrdno cenzurirani, kao i ja danas. Međutim, naš rad je izdržao test vremena i sada je kraj blizu”.

“Ako se osjećate kao da ste u neznanju po ovom pitanju, sada je vrijeme da počnete čitati i proučavati kombinirana djela Suttona i mene.”

Trilaterale nad Washingtonom, svezak I i II su dostupni ovdje i ovdje.

“Svaka od moje tri knjige o tehnokraciji bilježi ulogu Trilateralne komisije u stvaranju ovog novog poretka.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp