Novi globalistički igrokaz na pomolu? Insajder iz WEF-a tvrdi da je uhićenje Trumpa prvi korak prema depopulaciji

Novi globalistički igrokaz na pomolu? Insajder iz WEF-a tvrdi da je uhićenje Trumpa prvi korak prema depopulaciji

Insajder Svjetskog ekonomskog foruma priznao je da je globalistička elita planirala Trumpovo uhićenje kada je prošli tjedan obećao da će demontirati elitnu pedofilsku strukturu moći koja je preuzela vlade diljem svijeta i ide sve do vrha, WEF-a i šire.

Prema WEF-u, Trumpovo predstojeće uhićenje ovog tjedna bit će veliki korak prema “kolonizaciji Sjedinjenih Država”, označavanju konzervativaca i kršćana domaćim teroristima, stvaranju 15-minutnih gradova poznatih i kao “zatvori na otvorenom”, legalizaciji pedofilije i uvođenje “politike jednog djeteta” za bijele obitelji kao sredstva za depopulaciju bijele Amerike i stvaranje “pravednijeg” društva.

Trumpovo uhićenje, koje je sam najavio na svojoj platformi Truth Social, također će ubrzati društveni slom u SAD-u, na čemu elita u Davosu radi desetljećima.

Koristeći se terorističkom taktikom, globalistička elita zaoštrava podjelu između desnice i ljevice u društvu, financira marginalne elemente i suprotstavlja im se. Cilj je uvjeriti mainstream Ameriku da je društvo naseljeno ekstremistima i da je nepopravljivo podijeljeno, dok su elita zapravo ekstremisti koji razdiru tkivo društva.

Trump je upozorio da će njegovo uhićenje biti još jedna “predstava” poput 6. siječnja – golema namještaljka, operacija pod lažnom zastavom i zataškavanje osmišljeno da smjesti nedužnima i domoljubima i povuče zavjesu s glavne struje Amerike. Trump je u pravu – ali zapravo ne ide dovoljno daleko. 6. siječnja bio je samo proba za ono što dolazi.

Izvori za provođenje zakona naznačili su da su se FBI i CIA, djelujući po nalogu elite, infiltrirali u skupine koje se pripremaju mirno prosvjedovati, baš kao što su učinili tijekom 6. siječnja. Osim što će ovaj put kaos biti višestruko veći od svega što smo vidjeli prije.

“FBI i duboka država infiltrirali su se u planirane prosvjede koji će se održati diljem zemlje kako bi mogli zarobiti milijune Amerikanaca. Klaus Schwab pokušava pritisnuti vaše gumbe. Elita želi da se pridružite prosvjedima kako bi mogli opravdati napade na obične domoljube koji poštuju zakon i strpati vas i vašu obitelj u zatvor.”

6. siječnja održana je generalna proba i elita je naučila svoj scenarij.

Evo nekoliko snimaka od 6. siječnja koje ne žele da vidite. Ovo je oružje koje se distribuira UNUTAR Kapitola. Razgovarajte o skrivenim planovima…

Tucker Carlson počeo je izvještavati o zataškavanju i zavjeri u Capitolu 6. siječnja – i budimo iskreni, postoji mnogo dokaza koji dokazuju da se događaji nisu odvijali onako kako tvrde demokrati – ali zapitajte se zašto je Tucker odjednomstao? Je li se previše približilo istini za Fox News?

Postoje tisuće federalaca koji vode ubrzane tečajeve za aktere u kriznim situacijama i Antife — pomažu u brisanju i manipuliranju njihovim računima na društvenim mrežama, kupuju MAGA kape i američke zastave, pokazujući im kako pucati iz oružja koje su dobili. “Neka J6 izgleda kao dječja igra”, rečeno im je.

Nemojte nasjedati na to. sve govori da je Trumpova igra namještena od strane elite. Vi samo trebate slijediti novac.

Trump je na vijest o skorom uhićenju odgovorio istaknuvši da ured okružnog tužitelja na Manhattanu “financira George Soros”.

Manhattan DA Alvin Bragg, kojeg Donald Trump spominje u svom postu, izabran je u studenom 2021. uz neizravnu potporu ljevičarskog milijardera i suradnika WEF Agende, Georgea Sorosa, koji je dao milijun dolara PAC-u “Colors of Change”, koji je potrošio na izbor Braga.

Fox News je izvijestio da je Soros “uložio 40 milijuna dolara u kampanje okružnih tužitelja diljem zemlje”, uključujući i Bregovu.

Bivši komesar njujorške policije Bill Bratton izjasnio se protiv donacije koju je Soros, rođen u Mađarskoj, dao političkom akcijskom odboru Colors of Change, koji je podržavao Brega.

“Ako pogledate svaki grad u Americi koji ima porast nasilnog kriminala i porast nereda… koji je zajednički nazivnik?”, rekao je Bratton. “Okružni državni odvjetnici, od kojih gotovo sve fenomenalno financira George Soros”.

Sada elita koristi svog čovjeka da napadne Trumpa, prkoseći presedanu, razbijajući društvo i kolonizirajući Sjedinjene Države korak po korak. Amerika više nikada neće biti ista nakon što Trumpu stave lisice na ruke i uhapse ga.

“Ali zapamtite, oni ne dolaze po Trumpa, oni dolaze po vas. Trump je samo čovjek koji stoji na putu.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp