Zašto tijelo napada samo sebe nakon primanja cjepiva protiv COVID-a?

Zašto tijelo napada samo sebe nakon primanja cjepiva protiv COVID-a?

Ljudski imunološki sustav dizajniran je da prepozna strane napadače (mikrobe, druge tvari), napadne ih, ubije i zatim očisti ostatke. Iz tog razloga moramo biti sigurni da naše tijelo prepoznaje vlastite stanice kao “zaštićene”, a strane kao mete.

Po prvi put, mRNA (Pfizer, Moderna) i adenovirusna DNA (Janssen) cjepiva protiv COVID-19 instaliraju genetski kod za naša tijela za proizvodnju smrtonosnog stranog proteina s ciljem da naš imunološki sustav ne samo reagira i zaštiti nas, nego ali također stvara imunitet protiv SARS-CoV-2 koji spašava život.

Došli smo do saznanja da je to bila svevremena pogrešna procjena razvoja lijekova. Proizvodnja stranog proteina u ljudskom tijelu pokazala se kao katastrofa, kao što su ilustrirali Polykretis, et al. u nedavnom radu.

Evo nekih od razloga zašto:

 1. Svaka stanica koja preuzme cjepivo eksprimira protein na površini stanice i pokreće autoimuni napad.
 2. Čini se da je distribucija tkiva široka i uključuje organe u kojima ovaj napad može biti fatalan (srce, mozak, koštana srž, itd.).
 3. I genetski materijal i šiljasti protein dugovječni su (mjeseci do godine), što je dovoljno dugo da izazove autoimuni sindrom koji može biti trajan.
 4. Polykretis razrađuje:
 5. „Snažni histološki dokazi iz biopsija i autopsija pokazali su da je šiljasti protein dobiven iz cjepiva sintetiziran u terminalno diferenciranim tkivima (Baumeier i sur., 2022.; Schwab i sur., 2022.; Morz, 2022.). Baumeier i sur. otkrili su šiljasti protein dobiven iz cjepiva u kardiomiocitima devet od 15 pacijenata s klinički sumnjivim miokarditisom (koji su bili negativni na SARS-CoV-2), dokazujući da je virusni protein sintetiziran u srčanom tkivu i ukazuje na autoimuni odgovor zbog cijepljenja (Baumeier i sur., 2022). Schwab i sur. opisuju histopatološke nalaze iz standardiziranih obdukcija obavljenih na 25 osoba koje su umrle neočekivano i unutar 20 dana od cijepljenja (nijedna od preminulih osoba prije cijepljenja nije imala infekciju SARS-CoV-2) (Schwab et al., 2022.).

  Fotografija Epoch Timesa

 6. “Obje gore navedene studije podržavaju ideju da je upala miokarda izazvana cjepivom uzrokovana prekomjernom infiltracijom T-limfocita, pretežno CD4+ T-stanica, koje su glavni pokretači autoimune ozljede miokarda. Morz je opisao ekspresiju šiljastih proteina izvedenih iz cjepiva u mozgu i srcu pacijenta koji je razvio multifokalni nekrotizirajući encefalitis nakon cijepljenja s BNT162b2 (Morz, 2022.). Imunohistokemija je također otkrila ekspresiju cjepivom kodiranog spike proteina u vezikularnim keratinocitima i endotelnim stanicama u dermisu (Yamamoto et al., 2022.).”
 7. Unatoč dugom razvojnom putu koji je vodila Agencija za napredne obrambene istraživačke projekte SAD-a u programu ADEPT P3 [Platforma za prevenciju pandemije] najavljenom 2012., izvođači su loše dizajnirali genetska cjepiva bez pažljivog razmatranja bioloških posljedica autoimunosti.
 8. Da stvar bude još gora, operacija Warp Speed ​​ih je požurila kroz klinička ispitivanja na ljudima i bili su previše korišteni, s 92 posto američke populacije ubrizgano je barem jednom, prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti. Kao rezultat toga, imamo gotovo cijelu američku populaciju u riziku od ili s nekom subkliničkom manifestacijom autoimunosti.

  Fotografija Epoch Timesa

  U ovom trenutku, najbolji način je ukloniti cjepiva protiv COVID-19 iz upotrebe kod ljudi, kao što sam svjedočio u američkom Senatu 7. prosinca 2022. Medicinska zajednica mora prikupiti zaključke s velikim istraživačkim naporom o patofiziologiji oštećenja uzrokovanih cjepivom s velikom fokus na autoimunost.

  Izvori:

  Polykretis, P., Donzelli, A., Lindsay, JC, Wiseman, D., Kyriakopoulos, AM, Mörz, M., Bellavite, P., Fukushima, M., Seneff, S., McCullough, PA Izazvane autoimune upalne reakcije genetskim cjepivima za COVID-19 u terminalno diferenciranim tkivima. Preprints 2023, 2023030140. https://www.preprints.org/manuscript/202303.0140/v1

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp