Američki liječnici priznaju: deseci tisuća pacijenata ubijeni su protokolom liječenja s respiratorom

Američki liječnici priznaju: deseci tisuća pacijenata ubijeni su protokolom liječenja s respiratorom

Krajem 2020., ugledni Wall Street Journal objavio je članak “ Bolnice se povlače s ranog liječenja Covida i vraćaju se osnovama ”. Ali to nije bio kraj ubojitog protokola. Ljudi diljem svijeta i dalje su ubijani prisilnim stavljanjem na respirator, umjesto da primaju konvencionalne terapije protiv gripe. U američkim bolnicama umrlo je do 50 posto covid pacijenata koji su stavljeni na respirator”.

U fazi kada sve traži razjašnjenje i pomirenje, članak WSJ-a dolazi u pravom trenutku. Protokol liječenja pacijenata s Covidom korišten je u mnogim zemljama diljem svijeta za koji se čini da čini više štete nego koristi. Naravno – “opasnost” od Covid-19 mogla bi se puno bolje dočarati što većim brojem umrlih. A mnogi od mrtvih bili su “samo” stari i slabi ljudi.

Američki liječnici priznali – ponavljamo: još krajem 2020. američki liječnici su priznali da su respirirali mnoge ljude kojima takvo liječenje u sklopu protokola uopće nije bilo potrebno. Bio je to dio propisanog protokola koji je kršio sve temelje drevne Hipokratove zakletve: “Prvo, ne čini zlo. Drugo, budite oprezni. Treće, izliječite pacijente.”

Prije pandemije, istraživanje kaže da je umrlo od oko 30 posto do više od 40 posto pacijenata na respiratorima… Kako je pandemija uzimala maha, bolnice diljem SAD-a su u nekim slučajevima prijavljivale stopu smrtnosti od oko 50 posto kod pacijenata na respiratoru.

 The Wall Street Journal, 20. prosinca 2020

Istina, respiratorni protokol nije trebao biti nužan medicinski tretman. Umjesto toga, pandemija se pokušala obuzdati na ovaj način. Pacijentima su stavljeni sedativi i priključeni na respiratore. Pozadina je bila zaštita bolničkog osoblja od Covid-19.

“Vrlo rano smo intubirali bolesne pacijente. Ne za dobrobit pacijenata, već za suzbijanje epidemije i spašavanje drugih pacijenata”, rekao je dr. Ivašina. – Bio je to užasan osjećaj.

 

Liječnicima je rečeno da bi druge, manje invazivne vrste ventilacije, poput one kroz nosne cijevi, uvelike proširile navodno opasni virus u zraku. Stoga je posvuda donesena odluka da se koristi jaka anestezija i potpuna mehanička ventilacija.

Broj umrlih se smanjio tek nakon povratka na protokole liječenja prije pandemije.

Studija u tri bolnice u New Yorku otkrila je da je stopa smrtnosti za sve pacijente s Covidom-19 pala s 25,6% na 7,6% između ožujka i kolovoza, uključujući mlađe, zdravije pacijente tijekom ljeta. 

Za brojne slučajeve Covida 19, oko 50 posto, kaže se da su bili lažni alarmi za PCR. Stoga se sa sigurnošću može pretpostaviti da su pacijenti potpuno uzalud bili izloženi riziku ventilacije. Vjerojatno su mnogi umrli bez razloga. Matematički je moguće da je oko 70% navodnih slučajeva Covida u to vrijeme umrlo zbog intubiranja, izračunava legitim.ch.

Osim straha od Covida, tu su bili i financijski poticaji. Na primjer, bolnice su dobivale više novca ako su pacijenti bili registrirani kao bolesnici od Covida i “morali su se intubirati”. Ta se praksa odvijala od travnja 2020. i uzrokovala je zvonjenje blagajni – i brojne smrti.

“Bolnice i liječnici će dobiti više novca za pacijente Medicarea kojima je dijagnosticiran Covid-19 ili se pretpostavlja da imaju Covid-19 bez laboratorijske potvrde, a tri puta više ako se pacijenti stave na respirator za liječenje bolesti Pokriće troškova skrb i gubitak posla kao rezultat pomicanja fokusa na liječenje slučajeva Covid-19.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp