HRT za reprize “Smogovaca” nema novaca i sluha, ali za LGBTQ+ propagandu kao i rodnu ideologiju da?

HRT za reprize “Smogovaca” nema novaca i sluha, ali za LGBTQ+ propagandu kao i rodnu ideologiju da?

Ovo je stvarno prešlo sve granice tolerancije i bezobrazluka. Popularnu kultnu seriju “Smogovci” HRT ne želi reprizirati jer nas glumce mora platiti i to mizerne svote. Ali zato promovira LGBTIQ propagandu i nameće našoj djeci rodnu ideologiju emitiranjem crtanog filma ” Drske djevojke”. Pogledajmo o kakvom se filmu radi:

Kako navodi Narod.hr, zanimljivo je da je navedena epizoda prikazana u jeku pokušaja cenzure i političkih pritisaka Ivane Kekin i Možemo na Narod.hr i Vijeće za elektroničke medije, sve zbog 3.450 eura za teme o transrodnosti. HRT, koja se financira sredstvima poreznih obveznika i obaveznom pretplatom, “počastila” je svoje gledatelje epizodom francuskog feminističkog animiranog serijala “Drske djevojke” o muškarcu koji je “promijenio spol”.

Na Dan očeva HRT emitira  epizodu o militantnoj francuskoj feministici Thérèse Clerc. Ona je obavljala u svom stanu “ilegalne pobačaje”, a poslije je osnovala  starački dom samo za žene nazvan prema Babi Jagi, liku iz slavenskih legendi koji jede djecu. Kako su kazali s HRT-a, serijal je namijenjen “općoj populaciji starijoj od osam godina” a naknadno stavili oznaku za djecu ne mlađu od 12 godina starosti.

Kao pokretač inicijative “Hetero parada”  pod sloganom “Recimo NE nametanju rodne ideologije našoj djeci” zgrožen sam ovom propagandom koju podržava javna televizija HRT. Upravo zbog ovakvih slučajeva nastavljam  mojom inicijativom s ciljem zaštite naše djece od nametanja LGBTQ+ propagande rodne ideologije.

Vidimo se uskoro na Trgu bana Josipa Jelačića!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp