Ivan Pernar – Mislim da je nakon Bujice i najveći slijepac progledao

Ivan Pernar – Mislim da je nakon Bujice i najveći slijepac progledao

Nakon Bujice, mislim da je i najveći slijepac progledao. Tko ima imalo osjećaja za pravo i pravdu ne može ostati ravnodušan na izrečeno.

Istina je postala toliko kristalno jasna, odgovoreno je na svaki argument i tezu, svaka nejasnoća je razjašnjena. Dokaz za to nisu samo pozitivne reakcije, nego i izostanak negativnih, prije bi podupiratelji osmero uhićenih u Zambiji salve uvreda bacali na mene poslije svakog javnog nastupa, lica bi mi se grčila od bijesa, škripali bi zubima dok bi sipali uvrede na moj račun, ali danas su čak i oni ušutjeli. Nemaju više što za reći, što za nadodati.

Razmišljam o tome kako je Zambija prelijepa zemlja gdje čovjek ima toliko zanimljivih stvari za raditi, s dobrim ljudima, policijom i vojskom posvuda koji jamče sigurnost svakom dobronamjernom čovjeku, neovisno o njegovu društvenom položaju, boji kože ili vjeri.

Imaju pravni sustav koji je superioran u odnosu na hrvatski, ne zato jer imaju više novaca, pameti ili tehnologije, nego zato jer nisu izgubili srce i znaju razlikovati dobro od zla.

Političari i suci koji trenutno uništavaju Hrvatsku kao da su odabrani među najgorima, najpodmuklijima i najpokvarenijima među nama. Ono nad čime se svaki normalan čovjek zgraža, oni ne samo da opravdavaju, nego i podržavaju te svojim radnjama čak i sudjeluju u tome.

Volio bih jednog dana da naš narod konačno skine te parazite, krpelje i moralne nakaze sa svoje kičme i vrata.

 

Izvor: Facebook, Z1

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp