Novi podaci pokazuju: Broj slučajeva miokarditisa eksplodirao je u američkoj vojsci 2021. godine

Novi podaci pokazuju: Broj slučajeva miokarditisa eksplodirao je u američkoj vojsci 2021. godine

Jesu li mnogi američki vojnici oštećeni zbog obveznog cijepljenja? Nedavno objavljeni podaci jednog zviždača pokazuju da je situacija daleko gora nego što se prvotno mislilo. Sada je potrebna opsežna istraga.

Nova publikacija pokazuje da je broj slučajeva miokarditisa u vojsci porastao za 130,5 posto u 2021. u usporedbi s 2016.-2020. O tome izvještava engleski “ Epoch Times ”. Podatke je preuzeo zviždač i predstavio ih senatoru Ronu Johnsonu (R-Wis).

Osakaćenje do fatalnog miokarditisa

Upala srčanog mišića (miokarditis) ozbiljno je stanje koje može biti smrtonosno. Američke vlasti izvijestile su da sva četiri cjepiva protiv Covid-19 odobrena u Sjedinjenim Državama mogu uzrokovati miokarditis. U ožujku je dodano upozorenje za cjepivo Johnson & Johnson. Također se kaže da Covid-19 može uzrokovati miokarditis, iako neki stručnjaci kažu da su dokazi u tom pogledu slabiji.

Podaci također pokazuju vrhunce u dijagnozi plućne embolije (41,2 posto), disfunkcije jajnika (38,2 posto) i “komplikacija i nejasnih opisa srčanih bolesti” (37,7 posto). Johnson je porast dijagnoza nazvao “zabrinjavajućim”. Pentagon i Agencija za obrambeno zdravstvo, koja upravlja DMED-om, nisu odgovorili na zahtjeve za komentar.

Zviždači su u javnost iznijeli prave brojke

Različite su izjave o postocima povećanja. Vojska je ranije tvrdila da je stopa plućne embolije porasla za samo 25,4 posto u 2021. Te su stope bile puno niže od povećanja od 468 posto koje su otkrili zviždači 2022. Vojni dužnosnici tvrdili su da neke dijagnoze nisu prebrojane u razdoblju 2016.-2020. te da je do prebrojavanja došlo zbog “pokvarenih” podataka. Problem je riješen početkom 2022. Popis postotnih povećanja za 15 dijagnoza predstavljen je senatoru Johnsonu 15. veljače 2022. Novoobjavljeni podaci pokazuju veći porast nego što je navedeno u ovoj listi.

Ogroman porast zdravstvenih problema

Bolesti živčanog sustava porasle su za 9,5 posto u 2021., u usporedbi s 5,7 posto koliko je izvijestio Pentagon, prema podacima zviždača. Hipertenzija je porasla 12,6 posto, a ne 1,9 posto. Rak testisa porastao je za 16,3 posto, a ne za 3 posto. Druge su stope bile niže od onih koje je naveo Pentagon. Na primjer, u ženskoj neplodnosti, dužnosnici su rekli da se povećala za 13,2 posto u 2021. Međutim, novi podaci pokazuju povećanje od 4,3 posto.

Senator Johnson zatražio je od ministra obrane Lloyda Austina da dostavi odgovore do 4. travnja jer novi podaci otvaraju dodatna pitanja. Ostaje nejasno kako je Pentagon izračunao postotke promjena za ove specifične registrirane dijagnoze nakon što je problem s DMED podacima riješen.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp