Zabrana natjecanja transrodnim osobama u ženskim atletskim natjecanjima pobjeda je zdravog razuma

Zabrana natjecanja transrodnim osobama u ženskim atletskim natjecanjima pobjeda je zdravog razuma

Napokon jedna dobra vijest koja je odjeknula diljem svijeta. Transrodnim osobama zabranjeno je natjecanje u ženskim natjecanjima. Dakle, ima još nade za spas ovog posrnulog svijeta i ima još snage i zdravog razuma.

Vijest da je transrodnim osobama zabranjeno sudjelovanje u ženskim atletskim natjecanjima od 31. ožujka, objavila je Međunarodna atletska federacija (World Athletic). Predsjednik Svjetske atletike Sebastian Coe rekao je na konferenciji za novinare kako je odluka o isključenju transrodnih žena utemeljena “na sveobuhvatnoj potrebi da se zaštiti ženska kategorija”.

https://n1info.hr/…/transrodnim-osobama-zabranjeno…/

Osobna sam o ovoj temi govorio mnogo puta. Interesne skupine su mi prljavo vadile jedan stari YouTube video gdje ja poprilično dugo, još iz gimnazijskih vjeroučiteljskih dana, govorim o rodnoj ideologiji. Kritiziram to ludilo da se muškarcu po svom DNA, po snažnijoj strukturi mišića, kostiju, omogući da se u zrelim sportskim godinama bori/natječe protiv žena samo zato jer je dotični rekao da nije muškarac nego ipak žena.

Iako je i taj moj video za srednjoškolce dosta korektan, majstori obmana su ga izrezali, izvadili pet rečenica iz konteksta, dali mu potpuno drugi (be)smisao i odvratno me klevetali u kampanji za gradonačelnika. Ono, baš skakanje po glavi. Neki podmazani od interesnih skupina, u gradskim stanovima i na pogon tih meštara baš su odvratno lagali i dali sve od sebe da me politički unište. Nisu uspjeli. Sva sreća, njima narod ništa više ne vjeruje. Možda im vjeruje jedino vlastita mama.

Ova odluka velika je pobjeda zdravog razuma. Ja osobno, uvijek sam to isticao, nemam nikakvih problema s nikim. Svatko ima pravo živjeti kako god želi. Vjerujem u slobodu i demokraciju. Ali, isto tako, vjerujem u naravne vrijednosti, u temelje na kojima počiva cijeli ovaj svijet.

Agresivna WOKE agenda, a imamo ih i u našem Saboru, bi nas tjerala da se cijepimo s eksperimentima, da konzumiramo kukce, sve im je to prihvatljivo.

Vrijeđali su me kada sam se oštro usprotivio trgovini djecom i stao u zaštitu djece. Kakve su to interesne skupine? Kakva je to mreža tame ispletena nad našom zemljom?

Zato još jednom ističem: nije u redu da se muškarac po svome habitusu natječe sa ženama. Mnoge su tu frustracije, a neću ulaziti u druge dijagnoze, onih koji nisu u muškom sportu mogli biti niti na klupi, pa se onda iživljavaju nad ženama kao žene koje su po svemu svome iznutra – muškarci. Dobro je da se išlo u zaštitu žena. A transrodnim osobama neka se omogući da se natječu sami sa sobom.

Izvor: abc NEWS, N1

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp