Transrodni teroristi u SAD-u pozivaju na nasilje nad vjernicima

Transrodni teroristi u SAD-u pozivaju na nasilje nad vjernicima

Hipernasilni transrodni militanti kažu da su tek nakon ciljanog napada na kršćansku školu u Nashvilleu od strane žene koja tvrdi da je ona muškarac koji je oduzeo živote troje male djece i troje njihovih učitelja prije nego što je policija eliminirala masovnog transrodnog ubojicu.

Masovna pucnjava u Nashvilleu bila je daleko od jednokratnog čina nasilja kakav pro-trans stručnjaci i političari govore američkom narodu, a zapravo je samo najnovija masovna pucnjava koju je izvršio ubojica koji tvrdi da je transrodan.

U slučaju napada u Nashvilleu, kršćanska su djeca bila namjerno meta dok su išla u školu, nešto što oni u radikalno lijevom LGBTQ+ pokretu planiraju već duže vrijeme.

Istog dana kada je Audrey Hale, žena koja tvrdi da je muškarac, ubila šest ljudi u Nashvilleu, pro-trans radikali u drugim dijelovima zemlje demonstrirali su u korist nasilja nad onima koji se protive njihovom pokretu.

“Današnja masovna pucnjava u Nashvilleu nije bila jednokratna”, tweetao je voditelj vijesti nacionalnog sindikata i kršćanski zagovornik Stu Peters, zajedno s uznemirujućom slikom pro-trans prosvjednika u Oklahoma Cityju, koja je objavljena istog dana kad i anti – Kršćanski masakr u Nashvilleu. , sa znakom koji kaže da će ubiti svakoga tko se protivi “trans pravima.”

“Marvine su objavile RAT kršćanima”, napisao je Peters iznad fotografije.

Današnja masovna pucnjava u Nashvilleu nije bila jednokratna.

Ovo je iz Oklahoma Cityja ranije danas.

Transvestiti su objavili RAT kršćanima.pic.twitter.com/hJGO9YUeKF

— Stew Peters (@realstewpeters)27. ožujka 2023

Neposredno nakon masakra u Nashvilleu, trans aktivistica Alejandra Caraballo, poznata kao “@Eskueer_” na Twitteru, podržala je pro-trans napad, opisujući ga kao osvetu za novi zakon u Tennesseeju koji štiti djecu od kastracije i izlaganja trans osobama .

“Hvala bogu da je Tennessee zaštitio djecu od takozvanih rodno afirmirajućih užasa i brige tako da umjesto toga mogu biti upucani iz AR-15 u školi”, napisala je na Twitteru.

Čini se da je ubojito nasilje nad transrodnim i LGBTQ+ osobama tek počelo, a 1. travnja planira se održati “transrodni dan osvete” u Washingtonu, gdje će se otvoreno nasilne transrodne osobe okupiti ispred Vrhovnog suda SAD-a.

Transrodne osobe se definitivno hvale svojim ne tako bezazlenim lozinkama na internetu..

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp