Njujorška policija rasporedila je tisuće policajaca u pripremi za uhićenje Trumpa

Njujorška policija rasporedila je tisuće policajaca u pripremi za uhićenje Trumpa

Njujorška policija rasporedila je tisuće policajaca na ulice New Yorka kao “mjeru predostrožnosti” jer uskoro slijedi uhićenje Donalda Trumpa.

U onome što su mnogi osudili kao politički lov na vještice, velika porota na Manhattanu u četvrtak je izglasala optužnicu protiv Trumpa zbog navodnih isplata porno zvijezdi Stormi Daniels 2016.

Summit.news izvještava: Trump je optužio državnog tužitelja s Manhattana Alvina Bragga da “obavlja prljavi posao Joea Bidena”, ali treba se predati u utorak kako bi se suočio s optužbama koje ostaju pod pečatom.

Možda zabrinuti zbog okupljanja Trumpovih pristaša kako bi prosvjedovali protiv optužnice, NYPD ne riskira.

“Svi uniformirani pripadnici njujorške policije trebaju se pojaviti u uniformama od 7:00 ujutro 31. ožujka 2023. godine. kao mjeru predostrožnosti”, rekao je glasnogovornik u izjavi u četvrtak navečer.

To znači da će oko 36.000 policajaca biti spremno, unatoč tome što Trumpovi pristaše nisu planirali prosvjede.

Ranije ovog mjeseca njujorška policija podigla je barijere ispred zgrade suda gdje je velika porota saslušavala svjedočenje u slučaju nakon što je sam Trump pozvao pristaše da prosvjeduju protiv toga.

Međutim, prosvjedi su bili ograničeni i sporadični, a mnogi fanovi MAGE sumnjali su da je cijela stvar još jedna namještaljka poput 6. siječnja.

Neki su ukazali na ironiju medijske histerije zbog potencijalnih nereda Trumpovih pristaša u velikom ignoriranju ili umanjivanju nasilnog napada na gradsku vijećnicu glavnog grada Tennesseeja od strane aktivista i aktivistica za transrodna prava.išto je s kontrolom oružja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp