U nizozemsku TV emisiju za djecu doveli gole transvestite

U nizozemsku TV emisiju za djecu doveli gole transvestite

Isječak nizozemske televizijske emisije postaje viralan internetom jer aktivisti protiv svodništva osuđuju segment u kojem su mala djeca u sobi s golim odraslim transrodnim osobama kako bi ih naučili da su transrodna djeca “normalna”.

U epizodi “Jednostavno goli” djeca od 10 do 12 godina pridružila su se petorici transrodnih osoba koje su se pred njima skidale i ispričale svoje priče.

Nakon što je svaka trans osoba opisala kakvu je operaciju imala, emisija je prešla na jednu od djevojaka u gomili koja je rekla: “Prvo misliš, uh? Ali kasnije shvatiš da je to sasvim normalno.”

Nije “baš normalno”, ali je jasno da je propaganda preodgoja djelovala na jadnu djevojčicu.

“To je stvarno normalno”, ponovio je dječak iz skupine.

Na pitanje voditeljice kako se osjeća nakon operacije promjene spola, jedna od trans osoba rekla je djeci da se osjeća “euforično”.

Nakon što je to čula, djevojčica je rekla: “I ja to želim.”

Naravno, svi se žele osjećati euforično, ali ne morate odrezati prsa da biste doživjeli euforično iskustvo.

Ovaj europski segment emisije ističe koliko brzo društvo uništava transkult globalne elite.

“Dakle, nisu samo muško i žensko. Postoji cijeli spektar spolova osim muškog i ženskog”, rekla je voditeljica okupljenim klincima. Sljedeći je sudionik koji se identificirao u trans-identifikaciji opisao osjećaj “euforije” nakon operacije promjene spola.

Probudila sam se i znala da nemam grudi. Sve je izgledalo onako kako sam oduvijek željela da izgleda. Napokon se poklopilo s načinom na koji se osjećam iznutra i zbog toga sam se osjećao ekstatično.” 

Dakle, osjećaš se kao da letiš?” upitalo je jedno dijete.

Da“, odgovorio je sudionik. 

Jednostavno osjećaš ogromnu sreću”, ubacio se voditelj, na što je dijete odgovorilo, ponavljamo – “I ja to želim”. Eto kako se lako i brzo može utjecati na djecu koja naivno prihvaćaju neku priču.

Simply Naked” našao se na meti kritika uoči svog debija 21. ožujka zbog šokantne premise. Nizozemska javna televizija NOS inzistirala je na tome da je svrha emisije promovirati pozitivnost tijela i smanjiti stigmu oko golotinje. 

Cilj je naučiti djecu da je svako tijelo drugačije i da nisu sva tijela savršena”, rekla je voditeljica da Graça u intervjuu, kako je The Daily Beast ranije izvijestio .

Nizozemski zastupnik Tunahan Kuzu nije se složio s tim, nazivajući koncept “smiješnim” i zahtijevajući bojkot. Konzervativni političar Thierry Baudet rekao je da serija “promiče pedofiliju”.

Izvor: The Daily Beast, DAILYWIRE, Twitter, NOS

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp