Muškarci transvestiti kradu ‘show’ ženama

Muškarci transvestiti kradu ‘show’ ženama

Muškarci transvestiti kradu “show” ženama: nose ženske suknje i simuliraju žene s bradama, zapravo, nesvjesno ili svjesno postaju oni koji ne destruiraju samo muževnost nego i ženstvenost.

Govoreći francuskim građanima u kineskoj prijestolnici o nizu pitanja uključujući ruski rat u Ukrajini, Macron je rekao: “Kina, sa svojim bliskim odnosom s Rusijom, koji je ponovno potvrđen posljednjih dana, može igrati važnu ulogu.” Rekao je da će se Francuska angažirati “u ovoj zajedničkoj odgovornosti za mir i stabilnost”.

Macron je u Kini u posjetu u kojem se nada da će odvratiti Peking od podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu, dok će također uspostaviti bliže veze s ključnim trgovinskim partnerom. Također u posjetu Pekingu ovog tjedna je i šefica Europske komisije Ursula von der Leyen, koja se u ponedjeljak sastala s Macronom u Parizu kako bi koordinirala pripreme.

“Ne smijemo se distancirati, odvojiti se od Kine”, rekao je Macron na okupljanju francuske zajednice u Pekingu, rekavši da će se Francuska “proaktivno obvezati da će nastaviti imati komercijalne odnose s Kinom”. Kako se boje “izgubiti” Kinu…jer znaju koliko je jaka i da podupire Rusiju!!! Sad će se svi sjatiti u Peking, ne bi li odgovorili kineske vlasti da odustane od Rusije, ali….uzalud vam trud, svirači!!!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp