Bivša novozelandska premijerka Jacinda Ardern ima novi posao; postaje internetska cenzorica

Bivša novozelandska premijerka Jacinda Ardern ima novi posao; postaje internetska cenzorica

Sjećate li se bivše premijerke Novog Zelanda Jacinde Ardern, koja se ne tako suptilno izvukla prisiljavajući Novozelanđane da slijede drakonska, neznanstvena pravila karantene “Covid-Zero”?

Sljedbenica WEF-a također je bila uporna u poništavanju neodobrenih narativa koji su dovodili u pitanje sigurnost ili učinkovitost cjepiva, maski, karantena ili drugih vladinih naloga.

Onda kada je ‘covid fašizam’ neslavno propao, zahtijevala je od ljutitih građana da ‘poštuju’ fanatike za cjepiva.

Sada, nakon uplakane ostavke, ‘covid fašistica’ je dobila novi posao i postala internetska autoritarna – te će biti zadužena za ‘borbu protiv online ekstremizma’.

Kako izvještava Breitbart: Jacinda Ardern, koja je u siječnju podnijela ostavku na mjesto premijerke Novog Zelanda, ovog će mjeseca započeti neplaćenu ulogu u borbi protiv internetskog ekstremizma.

Novozelandski premijer Chris Hipkins, koji je dužnost preuzeo od Ardern, objavio je u utorak da je imenovao Ardern posebnom izaslanicom u Christchurchu. Hipkins je rekao da će Ardern započeti honorarnu ulogu ovog mjeseca, odmah nakon što napusti parlament, te je odbila prihvatiti bilo kakvu plaću. Rekao je da će uloga biti preispitana krajem godine.

Navedeni cilj organizacije je eliminirati “teroristički i nasilni ekstremistički sadržaj na internetu” partnerstvom s vladama i tehnološkim tvrtkama, uključujući Facebook matičnu kompaniju Meta, Amazon, Google, Microsoft, YouTube, Zoom i Twitter. Grupa tvrdi da je imala uspjeha u razvoju online sigurnosnih sustava.

“Poziv iz Christchurcha vanjskopolitički je prioritet za vladu, a Jacinda Ardern je u jedinstvenoj poziciji da nastavi napredovati u cilju eliminacije nasilnog ekstremističkog sadržaja na internetu”, rekao je Hipkins, kojem će Ardern izravno odgovarati.

I naravno, ovo je obrazac…

Sada je jasno da šefovi država diljem svijeta, od SAD-a i Kanade do Britanije i Novog Zelanda, rade zajedno na cenzuri svojih političkih protivnika, laganju javnosti i suzbijanju slobode govora – sve u ime borbe protiv “dezinformacija” , “ekstremizam” i “mržnja”.

U SAD-u, administracija predsjednika Joea Bidena predložila je “Odbor za upravljanje dezinformacijama” i uhvaćena je kako vrši pritisak na Facebook da cenzurira točne informacije o cjepivu protiv Covid-19.

U Kanadi, premijer Justin Trudeau financira vladine poduzetnike da zahtijevaju cenzuru platformi društvenih medija i blizu je donošenja novog zakona kojim bi se proširila vladina cenzura govora na internetu.

Na Novom Zelandu, premijerka u odlasku Jacinda Ardern najavila je da će se sada usredotočiti na borbu protiv “ekstremizma” na internetu.

Postoji obrazac. Oni koji pozivaju na cenzuru “dezinformacija” i sami ih šire. Oni koji osuđuju “ekstremizam” zahtijevaju ekstremnu politiku. A oni koji osuđuju “mržnju” puni su gađenja prema svojim političkim neprijateljima.

Kada slušate njihove govore u Ujedinjenim narodima, čitate njihova izvješća i čitate njihove e-mailove, jasno je da čelnici industrijskog kompleksa cenzure vode “operaciju utjecaja” poput one koju američka vojska provodi u inozemstvu desetljećima. Vlade financiraju izvođače trećih strana, kao što su “think tankovi”, da blate svoje neprijatelje kao “teoretičare zavjere” koji “šire mržnju” i uzrokuju “štetu u stvarnom svijetu” kako bi ih mogli cenzurirati i diskreditirati.

Šokantno, znamo. Sigurni smo da je Klaus zadovoljan.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp