Golo obrazovanje – Još jedna televizijska emisija suočava djecu s golim tijelima odraslih ljudi

Golo obrazovanje – Još jedna televizijska emisija suočava djecu s golim tijelima odraslih ljudi

Britanska državna televizija Channel 4 emitirala je u utorak svoju prvu epizodu “Golog obrazovanja” (Naked Education) u kojoj su tinejdžeri bili suočeni s potpuno golim odraslim osobama kako bi se pobliže upoznali s anatomijom ljudskog tijela te kako bi im tobože postalo normalno vidjeti golog čovjeka, a sve pod egidom normalizacije pogleda na sva tijela, jer svi smo različiti, a sada se djecu na ovaj vrlo diskutabilan način želi tome poučiti putem medija, unatoč protivljenju velikog dijela njihovih roditelja koji su s pravom zgroženi.

Nizozemska televizijska emisija na sličan je način upoznala malu djecu s golim transrodnim osobama u nedavnoj epizodi o kojoj je prošlog tjedna izvijestio Infowars i drugi alternativni mediji. “Biti gay uopće nije loša stvar”, napisao je Channel 4 u objavi na Twitteru promovirajući ovaj britanski program, točnije seksualni odgoj koji se bavi raznim temama. U epizodi od utorka, mladi Britanci od 14 do 16 godina dovedeni su u sobu gdje su se suočili s potpuno golim odraslim osobama što je po nekima vrlo diskutabilan oblik edukacije mladih.

Daily Mail objavio je snimku koja prikazuje trenutak kada su tinejdžeri predstavljeni golim odraslim osobama, odnosno kada su se gole odrasle osobe predstavile njima.

Jedna djevojka nasmijala se količini dlaka na golim tijelima, a dječak je rekao da prvi put u svom životu vidi golu osobu.

Druga je tinejdžerica rekla u kameru: “Nikada nisam vidjela potpuno golog muškarca”, što dokazuje da serija ubrzava napredak njezine seksualizacije.

Oprez, slijedi osjetljivi sadržaj:

U drugom isječku emisije objavljenom na Twitteru, djeci je prikazana žena s dlakavim međunožjem koja im govori da su žene s više stidnih dlaka suočene s “većom diskriminacijom” od muškaraca sa stidnim dlakama na što vrlo emotivno reagira jedna djevojčica.

Jedna od gošći koja se dobrovoljno skinula pred tinejdžerima je YouTuberica koja recenzira seks igračke, druga gošća je žena koja je napisala i otpjevala pjesmu o samozadovoljavanju, a treća je slikarica akvarel crteža golih tijela.

U trećoj epizodi showa mladi Britanci susrest će se s golim transrodnim osobama kako bi “educirali” djecu o tranziciji spola i operacijama rodne afirmacije.

Jedna transrodna osoba koja se pojavljuje u nadolazećoj epizodi kaže gledateljima: “Postoji toliko dezinformacija o transrodnosti, posebno oko operacije promjene spola”, prije nego što ustvrdi: “Ovo je stvar koja stvarno spašava život.”

Korisnici Twittera bili su prilično ljuti na program, rekavši da je “jeziva” i “perverzna” emisija normalizirala pedofiliju.

Samo je pitanje vremena kada će ovakve uznemirujuće emisije doprijeti do cijelog svijeta, jer to je agenda koju promovira globalna elita.

A djeca kao djeca, u svom pubertetskom razdoblju – na golotinju i ovakve teme reagiraju sramežljivo, smijulje se i osjećaju zbunjeno pri susretu s ovakvom vrstom odgoja i obrazovanja. Vrijeme u kojem živimo iz dana u dan postaje sve luđe i bizarnije, tako da ne sumnjamo da će uskoro uslijediti i neka nova slična iznenađenja. 

Izvor: Daily Mail, Infowars, Twitter

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp