Donald Trump želi rasformirati FBI

Donald Trump želi rasformirati FBI

Donald Trump je obećao da će raspustiti korumpirane FBI i Ministarstvo pravosuđa kada se vrati na dužnost 2024.

Bivši američki predsjednik pozvao je republikance u Kongresu da uskrate sredstva DOJ-u i FBI-u u srijedu ujutro, dan nakon suđenja u New Yorku.

Naturalnews.com izvještava: “REPUBLIKANCI U KONGRESU TREBAJU RAZMONTIRATI FBI DOK SE NE PROBUDITE”, rekao je Trump u objavi pisanoj velikim slovima na svojoj platformi Truth Social, nastavljajući točno ustvrdivši da su demokrati duboko ukorijenjeni u beznadno naoružanoj policiji države. a sada se pokušava umiješati u izbore 2024.

Nastavio je: “DEMOKRATI IMAJU POTPUNO ORUŽANE POLACIJE ZA PROVEDBU ZAKONA U NAŠOJ ZEMLJI I KORISTE OVU ZLOUPORABU OVLASTI KAKO BI OMETILI PREDSTOJEĆE IZBORE!”

Trump je to izjavio ujutro nakon što je razgovarao s velikom masom novinara u svojoj rezidenciji Mar-a-Lago nakon suđenja, koje je održano ranije tijekom dana.

Čini se da postoji dogovor među republikancima da se federalne agencije koriste kao oružje protiv konzervativaca. Prema nedavnom istraživanju Insider Advantagea, 79 posto republikanaca vjeruje da je vlada naoružana protiv republikanaca i konzervativaca, objavila je agencija pozivajući se na rezultate istraživanja.

Predsjednik Zastupničkog doma Kevin McCarthy (R-Kalifornija) jedan je od republikanaca koji je rekao da je okružni tužitelj Manhattana Alvin Bragg, čiju je kampanju djelomično financirao ljevičarski milijarder George Soros, “naoružao naš sveti pravosudni sustav” protiv 45. predsjednika.

“Alvin Bragg nepopravljivo je oštetio našu zemlju pokušavajući se miješati u naše predsjedničke izbore.” Dok je rutinski oslobađao nasilne kriminalce kako bi terorizirao javnost, on je naš sveti pravosudni sustav stavio u oružje protiv predsjednika Donalda Trumpa. Američki narod neće tolerirati ovu nepravdu, a Zastupnički dom će Alvina Bragga smatrati odgovornim za njegovu neviđenu zlouporabu ovlasti”, napisao je na Twitteru proteklih dana.

Kalifornijski republikanac rekao je u utorak da se Bragg “pokušava umiješati u naš demokratski proces pozivajući se na savezni zakon kako bi podigao politizirane optužbe protiv predsjednika Trumpa, iako koristeći savezna sredstva, dok tvrdi da predstavnici naroda u Kongresu nemaju jurisdikciju istraživati ​​ovu farsu”. .”

McCarthy je također upozorio da će se naoružavanje federalnog pravosudnog procesa “Kongres smatrati odgovornim”, ali nije jasno što će to značiti.

Kako se ovaj tjedan razvijaju rezultati Braggove optužnice protiv bivšeg predsjednika Donalda Trumpa za računovodstvene optužbe, analitičari izražavaju zabrinutost da je njegov politički program protiv mogućeg predsjedničkog kandidata GOP-a 2024. možda prekršio Ustav SAD-a.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp